Ratings based on 149 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
60% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Sverige

Posted Jul 16, 2016
Ett bra hotell för oss som besökte Legoland i dagarna två. Inga problem att åka däremellan. Dock bokade vi ett familjerum och det innebar två extrasängar intryckta i ett så litet rum att det knappt fanns någon golvyta kvar. Lekrummet för barnen var ok. Den stora parken hann vi inte med att upptäcks då Legoland tog all vår tid.
Comment from Hotel Management
Jul 26, 2016 by Thomas Oest, Hotel Management
Kære Sofia, Tak for den meget konstruktive og ærlige tilbagemelding på jeres ophold hos os. Det sætter jeg utrolig stor pris på. Alle dine kommentarer er bestemt relevante og vil alle blive brugt i vores interne evaluering. Jeg håber snart at kunne byde velkommen tilbage til Scandic Bygholm Park. Hav en dejlig sommer. Bedste hilsner Thomas Oest General Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell

Posted Apr 9, 2016 on Hotels
Fräscht hotell med trevlig personal. Nära till stad med shopping samt till idrottsarena. Gratis cyklar till utlåning. Något litet rum för fyra personer.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Thomas Oest, Hotel Management
Kære Anonym. Tak for du har taget dig tid til give os en anmeldelse af dit ophold hos os. Det sætter jeg stor pris på. Dine pæne ord vil blive viderformidlet til vores dygtige personale, som hver eneste dag arbejder hårdt på at have vores mange gæster i centrum. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage til Scandic Bygholm Park.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 9, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Thomas Oest, Hotel Management
Dear Anonym, Thank you for taking the time to give us a rating. Hope to see you back in the nearest future. Kind regards, Thomas Oest General Manager
5 out of 5
by Christian from Hørning

Kan varmt anbefales

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Fantastisk oplevelse, super god service i god atmosfære i hyggelige omgivelser.
Comment from Hotel Management
Jun 18, 2016 by Thomas Oest, Hotel Management
Kære Christian. Først og fremmest skal du have stor tak for at have taget dig tiden til at give os feedback på dit ophold hos os. Det sætter jeg stor pris på. Jeg er glad for at opholdet levede op til dine forventninger og er taknemmelig for din fine anbefaling. Med ønske om et dejligt forår, så håber jeg snart at kunne byde dig velkommen tilbage til Scandic Bygholm Park. Bedste hilsner Thomas Oest General Manager
4 out of 5
by Johnny

Posted Apr 3, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 22, 2016 by Thomas Oest, Hotel Management
Kære Anonym, Tak for du har taget dig tiden til at give os en rigtig flot rating i forbindelse med dit ophold. Med ønske om en dejlig sommmer, så håber jeg snart at se dig tilbage på Scandic Bygholm Park. Bedste hilsner Thomas Oest General Manager
4 out of 5
by edwin from Trelleborg

Dansk gästvänlighet

Posted Apr 3, 2016 on Hotels
Bekväm boende i fint parkmilö. God frukost med variation. Rummet var ren men litet. Funkar jättebra för kort vistelse.
5 out of 5
by Anni

This traveler left a rating score only Posted Mar 9, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Bo Gynning

This traveler left a rating score only Posted Mar 1, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Stine from Slagelse

Vi kommer igen

Posted Feb 28, 2016 on Hotels
Det var en enkel overnatning, men et dejligt sted, som vi absolut kan anbefale og har planer om at besøge igen en anden gang.
4 out of 5
by Brian

This traveler left a rating score only Posted Feb 25, 2016 on Hotels