Ratings based on 240 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.6 out of 5
98% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.6 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Aberdeenshire

Great city centre apartment

Posted Apr 13, 2016
Excellent apartment, very spacious. Only minor niggles were temperature of shower and lack of heat in bedroom 2, as heater wasn't working. Overall, would recommend and will stay again.
5 out of 5
by A verified traveler from Norge

Mitt tredje opphold på Skene House Hotel

Posted Mar 29, 2016
Da vi fikk lyst til å ta en tur til Aberdeeen i påsken, var vi aldri i tvil om at vi ville velge Skene House Hotel. Der har vi en hel leilighet til disosisjon, men med alle fordelene du har ved å bo på et hotel. Leiligheten ble rengjort vær dag. Du fikk rene tykke deilige badehåndkær ved behov. Du kunne gå ned i spisesalen å få servert en deilig frokost, av et velig hyggelig pesonale. Du får severt te, kaffe eller varm sjokolade ved bordet, og du velger grov eller fin toast som personalet kommer med. Leiligheten ligger helt ypperlig til for shopping, to minutter å gå til Union Street. Det er også en rekke gode spisesteder like i nærheten. Det er deilig å ha en hel egen stue til disposidjon, når en skulle se gjennom dagens "fangst" i butikkene, og ikke måtte legge alt i sengen på et hotelrom. En ting til, personalet er fantastisk. Jeg gleder meg til et nytt opphold.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 12, 2015
Meget god. Beliggenhet ideell for shopping og turer i og fundt sentrum.
5 out of 5
by ROBERT from Falkirk

Posted Dec 6, 2015 on Hotels
We were up in Aberdeen to celebrate our wedding Anniversary and to meet up with family hotel was excellent room was spacious and staff were great,great location as well we had a lovely stay
5 out of 5
by A verified traveler from Norge

Sentralt hotel

Posted Dec 2, 2015
Pros: Beliggenhet og meget vennlig og serviceinnstilt personal.
Cons: Mykere senger. Kaffetrakter på kjøkkenet i leiligheten
Location: Litt rett ved hovedgaten. Mange restauranter og barer i umiddelbar nærhet.
Fint hotell med serviceinnstilt personal. Fine leiligheter. Rent og hyggelig. Ingen heis i bygget. Mange trapper til de øverste leilighetene. Litt harde senger. Enkel frokost. Måtte betale for egg, bacon osv.
5 out of 5
by JOHN

This traveler left a rating score only Posted Nov 23, 2015 on Hotels
5 out of 5
by veronique from Clermont ferrand

Super

Posted Nov 20, 2015 on Hotels
Tres confortable et cocooning.appartement tres bien équipé. Parking securise avec accès carte hotel .et surtout...personnel adorable toujours souriant et attentionné 3 jours pour voir notre fille qui fait ses études la bas. Je reviendrai au cours de l'année...
4 out of 5
by A verified traveler

Kosetur med juleshopping!

Posted Nov 19, 2015 on Hotels
Reiste sammen med en annen voksen og to tenåringer. Veldig fint leilighetshotell med svær leilighet. Kjempegod service. Bra frokost. Litt støy fra nærliggende bar om kvelden. Litt gåavstand til beste shoppingdelen av Aberdeen, men med trillekoffert så gikk det bra allikevel. Kommer nok tilbake! :-)
5 out of 5
by Chris from Largs

Great little break

Posted Nov 19, 2015 on Hotels
Fantastic weekend stay highly recommended
5 out of 5
by Stephen from Lancashire

Great break

Posted Nov 14, 2015 on Hotels
Visited Aberdeen to watch my daughter play at the Music Hall.Great location. Very pleasant staff. Really enjoyed the weekend.