Ratings based on 15 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.9 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Hotel tres bien

Posted Jul 13, 2016
Personnelle tres gentil nouriture tres bonne pres de tout et surtout de la plage.
2 out of 5
by Dorian from Nancy

francavilla

Posted Aug 9, 2015 on Hotels
Arrivé avec un accueil froid Pas d'effort pour parler notre langue Pas d'insonorisation de la chambre Salle de bain tres petite Wifi inéxistante dans la chambre
4 out of 5
by kristin from Trondheim

Perfekt på dagtid, for mye "turister" på kveld

Posted Jul 23, 2015 on Hotels
Reiste Italia rundt på parreise. Stranden og hotellet var fantastisk! På kvelden var det ekstremt mye folk, dårlig mat på Resturanten vi var, samt utrolig dårlig service.
5 out of 5
by A verified traveler from Aarbergen

2 Super Schnupper Tage in Pescara

Posted Jun 7, 2015
Pros: Das familiäre Flair
Cons: keine Anregung
Location: direkt am Strand
Wir waren nur 2 Tage zum Schnuppern in Pescara, das Hotel wird sehr familiär geführt, eine Dame an der Rezeption spricht deutsch, top Ausstattung, top Lage direkt am kilometerlangen Sandstrand, Liegen und Badetücher gibt es kostenlos, wir haben uns sehr wohl gefühlt, wir hatten Urlaub ab der ersten Minute, besten Dank, wir kommen wieder, viele Grüße Uli und Sabine L.
4 out of 5
by Mor med ungdom. from Oppegård

Hyggelig strandhotell.

Posted Aug 11, 2014 on Hotels
Hadde en avslappende og hyggelig uke på dette hotellet. Rent og pent. Grei frokost til Italiensk hotell å være. Litt varierende/dårlige engelsk kunnskaper blant betjeningen. Bodde her i høysesongen og da var det fullt og forholdsvis dyrt, men betjeningen var hyggelige og imøtekommende. Bussen til byen stoppet rett utenfor hotellet. Stranden var kjempefin, mange aktivitetstilbud langs stranden. Vi var 2 pers. og fikk begge gratis wifi døgnet rundt. Det virket tilog med på stranden. Bor gjerne her igjen.
5 out of 5
by Bent from Porsgrunn

Koselig hotell med hyggelig betjening

Posted Jul 31, 2014 on Hotels
Et lite, men hyggelig hotell rett ved en fantastisk strand. Betjeningen var hyggelige og imøtekommende. Glad i kaker? Da er frokostbordet fint for deg, ellers enkel, men grei. Nok av spisesteder rundt hotellet og ikke minst en god iskrembar rett over gata. Bussforbindelse til Pescara rett utenfor hotelldøren
5 out of 5
by Anne-Marie & Steen from københavn

Superdejligt badehotel

Posted Jun 28, 2014 on Hotels
Hotellet var nyrenoveret med virkelig gode materialer i en meget fornem udførelsen. Alle medarbejdere på hotellet var meget motiverede og leverede fantastisk service, endog gratis udlån af cykler. Rigtig god restaurant både morgen og aften. Kommer meget gerne igen.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 16, 2014 on Hotels
3 out of 5
by Anna

This traveler left a rating score only Posted Sep 30, 2013 on Hotels
5 out of 5
by ØB from Bergen

Bare å bestille!

Posted Jul 16, 2013 on Hotels
Perfekt beliggenhet ved havet, ca 20m å gå fra rommet til strandkanten! Mange gode restauranter i nærheten og kort vei til Pescara (buss hvert 20. min). Ikke mange skandinviske gjester, helst italierne som reiser hit på ferie! Små rom, men hit reiser du ikke hvis du har tenkt å tilbringe tiden din på rommet!