Ratings based on 85 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
95% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.2 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Buon confort in ottima posizione.

Posted Apr 4, 2016 on Hotels
Hotel comodo e confortevole, a pochi metri dal casello autostradale di Affi. Ideale anche per il lago di Garda e la Valpolicella
5 out of 5
by A verified traveler

Hübsch zentrale Lage

Posted Sep 1, 2015
Nette, gemütliche Atmosphäre! Jederzeit wieder. Sehr zu empfehlen.
4 out of 5
by A verified traveler

Fornuftigt

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
Udemærket hotel dog med nogen trafikstøj
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 24, 2015
Goed hotel met vriendelijk personeel. Dat soms wat gebrekkig engels spreekt, maar dit is wel beter dan de gemiddelde italiaanse standaard.
1 out of 5
by fatemah from kuwait

Posted Aug 23, 2015 on Hotels
very very bad and reception staff Very rude
5 out of 5
by Bjarne from Aalborg

Væk fra turisme - et dejligt sted

Posted Jul 29, 2015 on Hotels
Vi var særdeles tilfreds med dette hotel. I forbindelsen med booking af hotellet opstod der dobbelt bookning og da hotellet ikke tilbød pengene tilbage ved afbestilling, da de havde lavet er tilbud, panikkede vi. Men hotellet forstod og var meget imødekommende. Kanon service! og vi nød at det ikke var særligt turiste. Det er mere lokalt og et dejligt område for at par dage og nemt hvis man vil til Verona en dag/aften. Wifi var helt kanon og hurtig. Morgenmaden er dog ikke det helt storte sus.
3 out of 5
by Rene

This traveler left a rating score only Posted Jul 24, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Value for money

Posted Jul 21, 2015 on Hotels
Overnatning med to børn i "suite" - flot stort værelse, rar betjening, ok og billig restaurant - glimrende pool. Hotellet er lidt slidt, men absolut "value for money" - fitness/wellness-området var ikke åbent (skummelt kælderlokale i forbindelse med p-kælderen) og sengene ER virkeligt hårde!! Men alt i alt en ok hoteloplevelse, nem beliggenhed tæt ved motorvejsafkørsel og relativt effektivt personale. Beliggenheden er ucharmerende bag ved et shoppingcenter i et industriområde, men høje hække etc. gør at man ikke oplever det fra hotellet... Kunne godt finde på at bruge til 1-2 overnatninger igen en anden gang.
4 out of 5
by A verified traveler from roma

direi meritevole

Posted May 4, 2015
Pros: personale molto gentile
Cons: bagno
Location: posizionato appena fuori dall autostrada ben collegato con il centor
**** stelle adatto per qualche giorno, camere pulite personale gradevole
4 out of 5
by Günter from Heidelberg

Preis-Leistung stimmt

Posted Oct 12, 2014 on Hotels
Für eine Übernachtung bei der Reise nach Italien ist das Hotel gut geeignet. Liegt direkt an der Autobahn. Die Zimmer sind sauber, das Frühstück ist gut und ausreichend.