Ratings based on 55 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.8 Room cleanliness
4.7 Service & staff
4.5 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Helle

Posted May 25, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
Jun 23, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Helle. Mange tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi meget glade for. Vi håber snart at kunne byde Dig velkommen igen. Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Jette from Åbyhøj

Kæmpestor lejlighed

Posted May 23, 2016 on Hotels
Har aldrig nogensinde haft så stort et værelse. Vi skulle sove 3 personer sammen. Vi fik næsten en hel lejlighed. Hyggelig kro med meget venligt personale. Dejlig morgenbuffet. Skulle bare have en enkelt overnatning. Men kommer helt sikkert igen på et weekendophold.
Comment from Hotel Management
Jun 23, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Jette. Mange tusind tak for den flotte anmeldelse, den varmer. Vi er glade for at I synes om værelset (lejligheden), vi bestræber os altid på at yde den bedste service. Skønt at I havde en god overnatning hos os. Håber snart at se Jer igen. Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Birgit Rose from Skibby

En god måde at slappe af på.

Posted May 10, 2016 on Hotels
Jeg kommer på denne kro 2-3 gange om året og det er lige godt hver gang god mad og god service.
Comment from Hotel Management
May 15, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Birgit. Mange tusind tak for den fine anmeldelse, den varmer. Vi er meget glade for gæster der kommer igen, det er dejligt med stamgæster. Super godt at Du synes om vores køkken og den gode service, vi bestræber os altid på at yde denne. Håber snart at se Dig igen. Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 1, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
May 15, 2016 by Bodil, Hotel Management
Mange tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Håber snart at se Dem igen på Agerskov Kro & Hotel Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
4 out of 5
by Lis from Næstved

OK.....

Posted Apr 27, 2016 on Hotels
Venligt og imødekommende personale. Rummeligt værelse og senge ok. Morgenmad ok. Er en hyggelig gammel kro med mange arrangementer. Vi fravalgte spisning på kroen da vi simpelthen ikke vidste hvor vi skulle spise henne med alle de mennesker der var og mange forskellige rum. Men et sted vi gerne vil besøge igen.
Comment from Hotel Management
Jun 23, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Lis. Mange tusind tak for den fine anmeldelse, den er vi glade for. Vi håber snart at se Dig igen. Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Claus from Randers

Advarsel: ophold kan være stærkt vanedannende :-)

Posted Apr 14, 2016 on Hotels
Agerskov er altid et besøg værd - har boet der utallige gange med mit arbejde, tidliger - og har nu prøvet det igen som privat.Her går man ikke på kompromis med noget - gæsten altid i centrum -super service, dejlig mad, masser af stemning og tip-top rengjorte faciliteter.Kan kun anbefales
Comment from Hotel Management
Jun 23, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Claus. Mange tusind tak for den utrolige flotte anmeldelse, den er vi meget glade for, vi er ligeledes glade for at Du finder det stærkt vanedannende at besøge os, dejligt at vi kan leve op til Dine forventninger,vi bestræber os altid på at yde den bedste service. Vi håber snart at se Dig igen. De bedste hilsner Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Jan from Norge

Meget hyggelig kro.

Posted Apr 12, 2016 on Hotels
Vi hadde et utmerket opphold over 2 dager, og spiste middag på kroen begge kvelder. Fantastisk fin mat. Frokost-buffeten var også meget bra. Rikholdig og delikat. Vi kommer gjerne tilbake.
Comment from Hotel Management
Jun 23, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kjære Jan Mange takk for flott anmeldelse , er det vi er veldig fornøyd. Flott å i hadde en fin 2 dagers opphold her hos oss, vi håper å se deg igjen. Med vennlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Kaj from Nørre Nebel

SUPER Påske ophold på Agerskov Kro & Hotel

Posted Mar 31, 2016 on Hotels
Vi havde er rund fødselsdag at fejre med god mad, dejlig værelse og rolige omgivelser
Comment from Hotel Management
Jun 23, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Kaj. Mange tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at i havde en god fødselsdag, her hos os på Agerskov Kro & Hotel, samt at i falndt vores værelser gode, Vi håber snart at se Jer igen. Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Alfred from Nørager

Hygge og ro

Posted Mar 21, 2016 on Hotels
Vi nød et par overnatninger, lækker morgenmad og aftensmad, slappede af og fik set os lidt omkring.
Comment from Hotel Management
Jun 19, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Alfred. Mange tusind tak for den meget flotte anmeldelse, den er vi meget glade for. Skønt at I havde et dejligt ophold her hos os og at I synes godt om maden. Godt at I fik slappet godt af her hos os. Håber snart at se Jer igen. Med venlig hilsen Bodil og Peter Otte, Agerskov Kro & Hotel
5 out of 5
by Bent from Jægerspris

Posted Dec 7, 2015 on Hotels
Godt hotel og fantastisk mad
Comment from Hotel Management
Feb 13, 2016 by Bodil, Hotel Management
Kære Bent. Mange tak for din tilbagemelding. Dejligt du synes godt om hotellet og den fantastiske mad. Med venlig hilsen og ønsket om en glædelig jul, Bodil og Peter Otte samt personale