Ratings based on 27 Verified Reviews

4.4 out of 5
100% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.8 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by vasilka from belgrade

Nice place

Posted Sep 23, 2015 on Hotels
Excellent
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Tony from New York, NY

Nice place close to the beach.

Posted Aug 30, 2013
Pros: Everything.
Excellent! It is well kept, very clean, well located, it has a nice view of the sea, and the owner is one of the nicest people in the entire world. She will knock at the door in the morning with recently baked pastries and fresh orange juice, even when I did not have breakfast with my reservation. I will recommend it strongly.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

nice room, clean and people very kind and helpful.

Posted Sep 19, 2017
Cons: furniture and put door of shower
During my visit in Anniko people from staff is very kind and helpful. Room is cleaned every day. Bed sheets are changed each day. The Anniko's owner let a piece of homemade cake or welcome present in room as gift for guests. Greek people, in general are very kind. A good experience in Crete.
5 out of 5
by A verified traveler

Hjemmekoselig og nær stranden

Posted May 24, 2017 on Hotels
En helt fantastisk hotellvertinne, verdens hyggeligste
5 out of 5
by Christian

This traveler left a rating score only Posted Jul 29, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Ingunn from Skien

Veldig flott og veldig gresk!

Posted Jul 27, 2016 on Hotels
Vi hadde en kjempefin ferieuke på Hotel Anniko. Vertskapet er utrolig hyggelige og rause. Vi fikk servert hjemmebakte kaker, egendyrket tomat, kokte egg med tomat til frokost. Fikk velge rom. Stille og rolig nabolag. Rett og slett fantastisk opphold til rimelig pris!
4 out of 5
by Jimmi from Gentofte

Fantastisk familie på Anniko

Posted Jul 16, 2016 on Hotels
Jeg er lige kommet hjem efter 10 dage på Anniko, og det er bestemt et anbefalelsesværdigt hotel. Standarden er godt nok ikke så høj; badeværelset er ikke noget videre, men der er det der skal være. Et par knækkede fliser, et hul i væggen, et ældre toilet - javel. Men alt virker. Til gengæld er familien helt utrolig sød og serviceminded. Meget, meget varme og imødekommende mennesker som vil gøre hvad som helst for at gøre dit ophold så godt som muligt. "Mutter" (som ikke forstår ret meget engelsk, men har det varmeste smil på Kreta) kommer med hjemmebagte kager, friskpresset juice mv. bare fordi hun gerne vil hygge om sine kunder. Skønt ;o) Rengøringen er til topkarakter! Hver dag bliver hotellet gjort rent, og alt står skinnende rent og pænt. En meget lille pool ligger på hotellets bagside. Glimrende som supplement til stranden. Kun ca. 200-250 m fra hotellet ligger en glimrende sandstrand med klart vand og restauranter og barer lige ned til strandkanten. Hvis man kan leve med ikke at have topmoderne faciliteter, så er Anniko bestemt noget. Jeg giver det en varm anbefaling. Mest pga. en skøn, skøn familie ... ;o)
4 out of 5
by Mathias from Oslo

Flott opphold

Posted Oct 15, 2015 on Hotels
Flott hotell og flott service. Utrolig hyggelige ansatte
4 out of 5
by Corrado from Pavia

Consigliato

Posted Aug 27, 2015 on Hotels
Al nostro arrivo la proprietaria ci ha mostrato le camere disponibili per farci scegliere quale ci piaceva di più e ci ha offerto spremuta d'arancia. Le tre camere avevano un piccolo angolo cottura con frigorifero, bagno e tutte il balcone con stendino tavolino 2 sedie e ombrellone. Una aveva un letto alla francese, le altre 2 i letti separati. La piscina non era molto grande (ma con il mare a due passi non l'abbiamo mai usata). La pulizia era giornaliera (tranne la domenica) cambio asciugamani e lenzuola ogni tre giorni. Gli ultimi 2 giorni ci ha offerto dolcetti e spremuta per colazione. Davanti all'hotel sono presenti 5 posti auto, altrimenti bisogna posteggiare sulla strada principale (100 metri). La tenda del bagno copre anche il water e quindi è un po scomoda. Non sono presenti bagnoschiuma e shampoo ma solo una saponetta aperta e probabilmente già usata. Forse bisognerebbe mettere una zanzariera alla finestrella del bagno per i moscerini. Consiglierei l'hotel.
4 out of 5
by Kristoffer from Tromsø

Skinnende rent og superhyggelig

Posted Aug 13, 2015 on Hotels
På tross av sine 2 stjerner er dette et veldig fint hotell å bo på. Rommet vi bodde på hadde god takhøyde (3m) og var skinnende rent. Vi hadde en romslig balkong med stoler, bord og parasoll og utsikt til havet og et rolig boligområde. Hotellet ligger vel 50 m fra hovedveien i kato stalos, men ingen trafikkstøy. Nært busstopp og ca 70 m til stranda. Vi var her i 10 dager og på denne tiden ble vi overrasket med nybakt kake som ble levert på døren. Utrolig hyggelig personale. Mye for pengene!