Ratings based on 5 Verified Reviews

4.2 out of 5
67% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.6 Room comfort
4.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by REBECCA from Germany

Great memories in Agia Palagia!

Posted Oct 6, 2014 on Hotels
We loved our 2nd stay at Hotel Bellevue...the family owned business is wonderful and extremely fair and reasonable on prices for rooms and food. Though not a high end luxury hotel, the rooms are spacious, clean, equipped with kitchenettes, and are located in a quiet & safe area with a beautiful view of the bay. Beaches are a short hike down the hill and the property also has a well kept pool. The service is exceptional and the ambience is traditional. The dedication to their family business brings back many loyal visitors, creating a nice family atmosphere. Great value for the money, especially in Europe!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted May 19, 2017 on Ebookers
endroit magnifique, accueille super ❤️ Hôtel magnifique , vacances magiques........... ❤️
4 out of 5
by Claude

This traveler left a rating score only Posted Oct 18, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vantaa

Loistava matka!

Posted Sep 21, 2015
Upea reissu. Bellevuen sijainti on loistava: rantapäivät sujuivat vaivattomasti ja vuokraamamme auto pysyi hyvin mukana hotellin parkkipaikalta Kreetan nähtävyyksiin. Omistajapariskunta George ja Fofi olivat suurin syy matkan onnistumiseen: he ottivat kaikki toiveemme huomioon ja heidän tapansa saada olomme tuntemaan tervetulleiksi oli aitoa ja sydämellistä. Viikko vierähti turhankin nopeasti saarta ja lähialueita kierrellessä tai ihan vain hotellin uima-altaalla tai rannalla loikoillen. Tänne uudestaan!
2 out of 5
by Hanneli

Paras näköala

Posted May 1, 2013 on Ebookers
Hotelli oli pettymys, vain näköala oli upea! Huoneisto oli ensin todella kylmä, lämpeni kun sää parani. Sähköt eivät toimineet toisena päivänä. Lattiaa ei siivottu koko viikkona. Respan siisteys ja haju eivät houkuttelisi syömään siellä. Varustetaso oli heikko. Vain oma positiivinen asenne ja hyvä sää pelastivat lomamme!!