Ratings based on 257 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
87% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Apartment-Hotel mit bester Lage zur Altstadt

Posted Oct 6, 2016
Pros: Das freundliche Personal und die grosszügige Terrasse, die zu unserem Apartment gehörte.
Location: siehe oben
Wir haben ein paar Tage in Aix vebracht um die Stadt zu erkunden. Wir haben die Altstadt und die wichtigen Museen bequem zu Fuss erreicht. Gleichzeitig war das Hotel ideal für die Anreise mit dem Auto, weil gut von der Autobahn aus zu erreichen und mit für französische Verhältnisse grosszügiger Pargarage ausgestattet. Das Personal war äusserst gastfreundlich.
4 out of 5
by A verified traveler from UK

Good Location for coach station from TGV or airpor

Posted Oct 2, 2016
Pros: Location close to TVG & airport coach station and short walk to tourist office.
Cons: Nothing.
Location: Close to coach stop, tourist office and town centre.
Staff very helpful, room clean & comfortable and good location.
4 out of 5
by Jesus Alejandro

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Jérémy from Lyon

Déception

Posted Aug 28, 2016 on Hotels
Un peu déçu, nous avions reservé une suite 4 personnes car nous etions deux avec un bébé mais la suite est assez petite !! Baignoire assez vieille et abimée Non cohérent avec un etablissement 4 étoiles ! Point positif : tres proche du centr ville
4 out of 5
by Dafydd

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2016 on Hotels
5 out of 5
by CHEN

This traveler left a rating score only Posted Aug 21, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Dijon

Hotel accueillant - Bien placé

Posted Aug 18, 2016
Personnel accueillant - On vous prépare même des crèpes au p'tit dej et le tout avec le sourire ! Très bien placé pour une soirée "étape" : à 5 mn à pied du centre ville et à 5 mn de l'autouroute A recommander
5 out of 5
by Amanda

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Albert R from Uithoorn

Uitstekende keus

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
We waren veel te vroeg voor check-in maar we kregen toch meteen een kamer. Dat was een wat eenvoudiger kamer op de 1e verdieping. De volgende drie nachten een ideale kamer op de bgg met directe toegang tot het zwembad. Weliswaar geen broodrooster, maar verder een prima kitchenette met de faciliteiten die je nodig hebt. Het is daarom niet nodig om ontbijt te boeken. En sterker nog, je kunt gewoon goed avondeten klaarmaken en dat scheelt uiteraard enorm in de kosten. Supermarkt is in de buurt. Extra dekbed en lakens waren op ons verzoek direct beschikbaar. Airco uitstekend en matras zowaar heel goed. Dat hebben we in Frankrijk wel eens anders gehad. Aan te raden is om de parkeerplaats in de garage bij te boeken. Personeel is snel en professioneel. Wij zaten op bgg en dat is geweldig. Derde verdieping heeft kamers met een terrasje, tweede verdieping is zo te zien veel later gerenoveerd dan de eerste verdieping.Tussen de verschillende kamers zit maar een klein prijsverschil reden waarom wij de eerste verdieping niet zouden kiezen. Concluderend is dit een uitstekende prijs/kwaliteit in een verrassend leuke stad.
4 out of 5
by Pierre-Yves from Caen

Posted Jul 30, 2016 on Hotels
Par contre j'avais demandé ( au central téléphonique ) 2 lits séparés pour ma fille et moi, et l'information n'était pas passée. Heureusement, les hôtesses d'accueil sur place ont fait preuve d'un remarquable professionnalisme pour trouver une solution.