Ratings based on 14 Verified Reviews

3.1 out of 5
100% of guests recommend
3.7 Room cleanliness
3.1 Service & staff
3.4 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 1, 2011 on Hotels
2 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

"Känner mig totalt lurad"

Posted Jul 22, 2008 on Hotels
Det var inte alls som de påstår "ett fyrsjärnigt". Då vet de inte vad de pratar om. Standarden var dåligt. Maten var fruktansvärt.
1 out of 5
by Ercan

This traveler left a rating score only Posted Sep 6, 2017 on Hotels
4 out of 5
by Musa

Süper

Posted Sep 5, 2017 on Hotels
Herşey mükemmeldi denizin kayalık olması haricinde fiyat olarak da uygundu
1 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Preis und Zimmerausstattung waren ok

Posted May 15, 2017 on Ebookers
Pros: Zimmer waren gut
Cons: Freundlichkeit gegenüber den Gästen.Bedient würde nur wenn man vorher Geld gab.
Location: Das war alles ok
Das Personal absolut unfreundlich.Essen war im untersten Sekment aber sonst ok. Es ist Massenabfertigung.
4 out of 5
by HALINA from Минск

Posted Nov 14, 2015 on Hotels
Отдыхали с ребёнком 9 лет. Всё понравилось, было комфортно и уютно. Всё включено. Аквапарк, бассейн, питание достойные.
3 out of 5
by Khalid from Sweden

Bara bra!

Posted May 30, 2013 on Hotels
Allt är bra, men rummet var obekvämt. Alla personal var trevliga förutom en eller två. Maten var god. Hotellet är värt för priset.
1 out of 5
by marie

Posted Oct 18, 2012 on Hotels
Vi er svært missfornøyde med eftalia village. Når vi kom frem kl 2 om natten fikk vi ikke rommet vi hadde betalt for. Det var noen missforståelser mellom reservasjonen mellom dere og hotellet. Vi var slitne etter en lang reise å Måtte sove i lobbyen me vår gutt på 5 år. Ikke en kjekk start ferien.
3 out of 5
by melıs

Posted Jul 25, 2012 on Hotels
jeg reseverede vaerelse hos eftaılıa, men de sendte mın famılıe og mange andre tıl et andet hotel ved navn kahya resort. kahya resort var meget godt og jeg er meget tılfreds med det hotel, og self er jeg glad for eftaıla sendte os tıl det hotel, de har ogsaa gıvet penge oven ı fordı de ıkke havde plads.
5 out of 5
by A verified traveler from Bergen

Dette er 4 gangen jeg bor på Eftalia Village Hotellet siden juni, og stortrives der hver eneste gang

Posted Oct 11, 2011
Elsker Tyrkia, elsker Eftalia Village Hotellet=))))) kommer ganratert tilbake!!=)