Ratings based on 19 Verified Reviews

3.2 out of 5
67% of guests recommend
2.8 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.2 Room comfort
2.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler from Mo i Rana

Greit nok til den prisen

Posted Sep 12, 2016 on Hotels
Litt slapp rengjøring, skifte av senge-/håndklær var elendig. OK plassering, og greit nok ellers til prisen vi betalte. Kommer neppe tilbake til dette hotellet.
4 out of 5
by Finn from Horsens

Ikke luksus, men alt i alt et velfungerende hotel.

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Meget venligt og serviceminded personale og værtspar. Daglig rengøring af værelse. Rent, pænt og ordentligt overalt. Hyppig skift af sengelinned og håndklæder. Meget fin beliggenhed få minutters gang fra stranden med gratis liggestole. Gode indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed. Gåafstand til centrum og gode busforbindelser. God og meget veltillavet mad i restauranten.Gratis internetforbindelse af svingende kvalitet. Transfer fra/til lufthavn der fungerede upåklageligt. Ikke luksus, men værelser og bad pæne med gode senge, men møbler i øvrigt slidte. Køkkenet er spartansk udstyret. En del trafikstøj på det lejede værelse. Andre værelser kan have mindre trafikstøj.
3 out of 5
by Ellen from Karlstad

Okej

Posted Sep 15, 2015 on Hotels
Helt okej vistelse
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Danmark

Absolut godt til prisen.

Posted Aug 28, 2015
Godt sted til særdeles fair pris. Ville med fornøjelse benytte det igen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Norge - Tønsberg

Koselig lite hotel

Posted Aug 25, 2015
Koselig betjening. Men en dansk kvinne som var litt overalt.Mulig gift med en på hotelket Følte at det var henne og hennes gjester som tok overtak. Ellers var alt utmerket. Koste meg. Kan fint anbefale dette videre. Kort vei til strand. Flott beliggenhet
4 out of 5
by Heidi from Aalborg

Roligt hotel dejligt personale og ejere

Posted Jun 22, 2015 on Hotels
Dejlig atmosfære og familiere mennesker der snakker dansk maden var i top.værelserne var ok Kommer gerne tilbage.kun 70 m til kleopatra stranden .dejlig stille hotel ingen larm ved poolen og heller ikke om natten .får klart min anbefaling.
4 out of 5
by Mariann from Sarpsborg Norway

Posted Jun 8, 2015 on Hotels
Vi hadde en topp ferie på Kleopatra
2 out of 5
by A verified traveler from k

hotell nära stranden

Posted May 20, 2015
Hotellet har bra läge . Dålig standard och städningen inte okej . Personalen kunde vara mer service inriktad och ta hand mer om sina gäster. Maten okej
3 out of 5
by Lene

This traveler left a rating score only Posted Oct 2, 2014 on Hotels
1 out of 5
by Never again from Finland

Terrible hotel

Posted Sep 29, 2014 on Hotels
We stayed there only about half an hour. The room had been "cleaned" with very strongly smelling detergent, it was not possible to breathe in there. I dont recommend this hotel to anyone.