Ratings based on 25 Verified Reviews

3.4 out of 5
3.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.1 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
1 out of 5
by A verified traveler from göteborg

Slitet hotel

Posted Oct 30, 2017
Pros: Nära strand
Cons: Allt
Location: Nära strand.
Nedslitet kökstillbehör saknas helt elplatta fungerade ej byttes ut mot en lika dåligt fungerande.varmvatten saknades vissa dagar mörklägning i sovrum saknades .utgjordes av filtar för fönster med hjälp av städerskan
Comment from Hotel Management
Dec 22, 2017 by Owner , Hotel Management
Sorry but we didn’t have guest named Nära strand...
4 out of 5
by A verified traveler from värmland

Ok lägenhetshotell nära havet och Oba centrum

Posted Oct 1, 2017
Trevligt lägenhetshotell nära hav och Oba centrum. Bra personal, speciellt Fico. Åker jättegärna tillbaka!
5 out of 5
by Britt Janne

Et hjem i Oba.

Posted Jun 3, 2017 on Hotels
Et koselig men litt slitent hotell, men veldig sentralt, nært stranden og nært gågate i Oba. Veldig hyggelige atmosfære med hyggelig betjening og hotellsjef, hjelpsomme og flinke med god serviceinnstilling. Veldig god mat også. Følte oss veldig velkommen og kommer helt sikkert til å velge Semiz Apart hotel igjen. Har hatt en avslappende og fin uke her.
3 out of 5
by MURAT AZIZ

Denize yakın

Posted May 2, 2017 on Hotels
Otel temizliği konusunda herhangi bir sorun yok,denize yakın herşey iyi ama otelin hvuz başında oturup sağı solu kesen uyuz hanzolar olmasa çok daha iyi olurdu.Eşim de ben de rahatsız olduk.
5 out of 5
by A verified traveler

Fantastisk personale, placering og udsigt

Posted Dec 5, 2016 on Hotels
Tæt på strand, Alanya centrum samt Gazipasa lufthavn. Fantastisk udsigt til både bjerge og havet. Skønt og venligt personale, altid smilende og glade. God stemning, ro om natten, tæt på flere supermarkeder og bazarer. Pænt og rent hotel med pool, restaurant og elevator.
4 out of 5
by A verified traveler

,,Rent och revligt. Rest. ok. Pool liten men ok..

Posted Oct 16, 2016 on Hotels
Nära stranden med bra service på strandbarer med mat och dryck. Busstransporter utanför dörren nästan. Ingen störande trafik mestadels.
5 out of 5
by Valeriia from Петропавловск Камчатский

Все отлично

Posted Jun 21, 2016 on Hotels
Все отлично, Цена качество соответствует, жили 3 недели, нареканий ни к чему нет, шезлонги бесплатные на пляже, также есть вай фай, магазины в шаговой доступности, остановка Рядом
3 out of 5
by Katarina from Helsinki

Posted Mar 23, 2016 on Hotels
Stayed just for one night. Okay hotel for a cheap price if you just need a room with a bed. Cold shower and airconditionìng costed extra.
1 out of 5
by A verified traveler

Virkelig dårlig service !

Posted Dec 30, 2015
Pros: Intet overhovedet.
Cons: Ja skift personalet.
Location: Der er en strand tæt på hotellet, det er det eneste man kan foretage sig.
Vi reserverede dette hotel ud fra vi ikke kunne finde et andet hotel. Vi så billederne og var meget nysgerrige og spændte for at tjekke ind. Men da vi så gik ind, så vi at vi havde valgt et forkert sted. Der var intet service over hele vejen.
2 out of 5
by Björn from stockholm

Hotellet borde inte ha öppet under lågsäsong.

Posted Jan 6, 2015 on Hotels
Vi har varit där under lågsäsong, dvs Turkisk vinter. Ingen isolering gjorde att lgh var mycket kalla. ca 10-15gr. Endast varmvatten en stund på kvällen. DEssutom extremt lyhört. Vi hade förbokat frukost men hotellets restaurang var stängd för renovering. Vi fick välja mellan frukost i receptionen eller på rummet. Vi valde frukost på rummet kl 08.00. Vi fick aldrig frukosten vid den tiden. Oftast 08.30 eller senare. Frukosten bestod mestadels av ost, korv, skinka, tomat, gurka, kaffe, honung, smör och massor med vitt bröd. verkar inte finnas annat än vitt bröd i hela Alanya. I beskrivningen står det "satellit TV". Det var det säkert också om man kunde se något genom myrornas krig. OM detta är vanligt under nornal lågsäsog i Turkiet borde hotellet inte vara öppet under den tiden. Fördelen var trevlig personal och att hotellet ligger ganska bra till i OBA.