Ratings based on 66 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Litt slitent men veldig hyggelig, kan anbefales

Posted May 12, 2015 on Hotels
Først fikk vi et rom som var veldig stort og flott, om enn litt utdatert, men veldig varmt. I tillegg hadde de satt inn et badekar som ikke egnet seg for mennesker som kan streve med å komme seg inn og ut av et badekar, ingen håndtak å holde i og karet var overraskende høyt, litt rart med tanke på at badet var relativt nytt. Vi fikk nytt rom med en gang spurte om de kunne skru ned varmen. Servicen var veldig god. Hyggelig betjening i resepsjonen. Det ny rommet var mer moderne og hadde en fantastisk veranda med utsikt ut mot Storgata og fjorden. Frokosten på hotellet var helt fantastisk. Veldig hyggelig opphold, selv om hotellet kan trenge noe oppussing er det et hotell med fordums sjarm og en meget sentral beliggenhet.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by Ann-Karin from Trondheim

Sentrumsnært hotell med god service og god frokost

Posted May 5, 2015 on Hotels
as
4 out of 5
Recommended
for Families
by Robert

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

Tid for oppgradering

Posted Feb 12, 2015 on Hotels
Hotellet begynner å bli temmelig slitent. Ingen lys på sengegavl virket heller ikke på skrivebordet. Såpebeholder i dusjen var tom ved ankomst. Ingen påfyll neste dag heller
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Molde i Januar med mye regn.

Posted Jan 21, 2015 on Hotels
Opphold i Molde en regn full dag i januar. Hotell bra, midt i sentrum. Vi var tre på rommet og hadde stort rom med god utsikt. Frokost ok.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Norge

dejligt hotel for overnatning

Posted Oct 18, 2014
Pros: rommets størrelse, og afstand fra reception, godt
Cons: opdatering af foreksempel minibarpriser, den var ikke tilfreds, der mangelde åbenbart nye opdaterede priser det måtte vi rode bod på ved receptionen,
dejlig atmosfære, dejligt rum/værelse, med god mulighed for afslapning, udsigt til molde stadion. God varieret morgenmad, i rustikke omgivelser, tak for det.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Ole Jostein

This traveler left a rating score only Posted Oct 8, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Dag

This traveler left a rating score only Posted Oct 7, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 1, 2014 on Hotels
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by Roger Myrvang

This traveler left a rating score only Posted Sep 29, 2014 on Hotels