Ratings based on 235 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.1 Service & staff
4.0 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jul 20, 2016
Fornøyde. Ikke noe å klage på. Veldig bra frokost.
5 out of 5
by A verified traveler from Long Jetty Australia

Great hotel with views of the fjord

Posted Jul 16, 2016
Small Norwegian town (Namsos). A great place for a night or two.
4 out of 5
by A verified traveler from N.

Vledig fornøyd!

Posted Jul 13, 2016
Utrolig fint og praktisk hotell! Ligger sentralt, men parkering var noe dyrt.
5 out of 5
by A verified traveler from Malmö, Sverige

Fint hotell mitt i jugendkvarteren

Posted Jun 7, 2016
Pros: Standard dubbelrum med soffgrupp. Att man bevarat målningar o ornament i de allmänna utrymmena.
Location: Mindre än 5 minuters promenad till rutebus stasjon, bytoget, kajen o bron till nästa ö, kyrkan, butiker, ...
Gångavstånd till hela stadskärnan. Utmärkt buffefrukost i vacker miljö. Trevlig o hjälpsam personal.
4 out of 5
by Roger

Meget fornøyd

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Beliggenhet er helt glimrende. Midt i Ålesund sentrum. Rommet var bra. Hyggelig resepsjon. God frokost. Desverre var det mye støy i spisesalen.. For mye klang i rommet. Men ellers flott opphold.
4 out of 5
by Hanne from Aalborg

Udmærket hotel

Posted Mar 20, 2016 on Hotels
dejlig morgenmad og rolig og central beliggenhed. Eneste minus er dyner7puder der er syntet...
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 13, 2016 on Hotels
Veldig god frokost ++++
4 out of 5
by Herman

This traveler left a rating score only Posted Mar 8, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Eva M.

This traveler left a rating score only Posted Mar 8, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Siv from Kristiansund

Ser fram til neste besøk.

Posted Mar 6, 2016 on Hotels
Kjempekoslig hotell,med bra beliggenhet. Lyse,trivelige rom, og god service. Frister så absolutt med ett nytt besøk.