Ratings based on 339 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
86% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.4 Service & staff
3.8 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from Peterborough

Our second visit in two years

Posted Sep 5, 2016
Pros: Everything!
Cons: A greater choice of fresh fruit for breakfast eg nectarines, peaches etc
Location: Quiet area close to the sea. Fabulous sunset in the evenings over the sea and hills. Bustling old town with numerous great restaurants.
A very friendly, spotlessly clean hotel. The staff cannot do enough for the guests. A lovely long walk along the promenade to the old town.
3 out of 5
by A verified traveler

Una stella di troppo

Posted Sep 3, 2016
Pros: La posizione e la tranquillità
Il posto è panoramico con la passeggiata lungomare che consente di raggiungere il centro di Alghero in quindici minuti o poco più. Stanza e bagno decorosi ma inadeguati (il bagno soprattutto) alla categoria dell'albergo. Anche dalla tensiostruttura che ospita la colazione mattutina si gode una bella vista. La vera delusione è stata l'unica cena consumata nel ristorante "Le Vele" ma forse era la serata sbagliata. Quasi fantozziana la disposizione che alle 18:00 in punto obbliga il bagnino a togliere lettini e ombrelloni ai bagnanti della bella caletta privata.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel aan de rand van Alghero

Posted Sep 1, 2016
Pros: Heerlijk hotel, rustig gelegen, prima verzorgd, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideaal om de omgeving van Alghero te verkennen.
Cons: Wij vonden ons bed wat hard en de waterstraal uit de douchekop kon beter.
Location: Oude standsdeel Alghero, Capo Caccia (Grotto Nettuno), Nuraghe Palmavera, standen van Stintino, prachtige kustweg richting Bosa, mini cruise op zee...
Het hotel ligt aan de zuidkant van Alghero een beetje weg van de vakantiedrukte. De kamer die wij hadden lag op de 3e verdieping aan de binnenplaats en vanaf ons balkon konden we de zee zien. De kamers worden elke dag perfect schoon gemaakt. Het ontbijt is in een enorme tent naast het hotel met uitzicht op zee en is prima verzorgd. Tipje: vraag de ober om een verse cappucinno i.p.v. uit de koffieautomaat. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en spreekt goed Engels. Het standje bij het hotel zelf stelt niet veel voor en de zee is er erg rotsachtig. Maar het doet heel gemoedelijk aan en je kunt er gratis van de ligstoelen en parasols gebruik maken. Tevens geven de visjes je er af en toe een gratis peeling van je voeten. Het zwembad bij het hotel is prima. Je kunt er 's middags ook aardig lunchen (o.a. brushetta). Voor € 1,- kun je badhanddoeken in de bar bij het zwembad huren voor gebruik bij het zwembad of op het strand. Een mooie wandeling van ca. 15 minuten langs de zee en een avondmarkt brengt je in het oude stadsgedeelte waar enorm veel restaurants zitten. Het lekkerste hebben wij gegeten bij Mas Tapas. 200 Meter ten zuiden van het hotel zit overigens ook een uitstekende lounge bar / restaurant (Quintilio) met een prachtig uitzicht over de zee (soms is reserveren nodig). Bij het hotel kun je ook fietsen huren, waarmee je heerlijk Alghero kunt verkennen en ook gemakkelijk bij de standen ten noorden van Alghero kunt komen.
1 out of 5
by A verified traveler

SÆRDELES SKUFFENDE OPLEVELSE!

Posted Aug 29, 2016 on Hotels
Hotellet lever under ingen omstændigheder op til 4 stjerner. Maks 3. Hotelfaciliteterne er dårlige og morgenmadsbuffetten meget lille med et meget lille udvalg! Der er skjulte gebyrer ALLE steder og badestranden til hotellet er elendig, man kan slet ikke bade grundet klipperne under vandet. Poolen var beskidt og baren virkelig kedelig - de havde aldrig det som stod på menukortet.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 27, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Calabona

Posted Aug 26, 2016 on Hotels
Mycket dåligt Wifi på rummet, dåligt wifi allmänt på hotellet, klarar inte av ett Viber samtal. (Rum 248)
5 out of 5
by Sigurdur from Reykjavik

Quiet and nice hotel

Posted Aug 21, 2016 on Hotels
The hotel is in a charming 15 minutes walk from town with a nice swimming pool. It is quiet and has a pool restaurant with charming waiters and decent food. I definitely recommend it and will go there again when I visit Alghero again.
4 out of 5
by A verified traveler

Bella struttura, personale non al top.

Posted Aug 18, 2016
Pros: pulizia
Cons: personale
struttura bella, pulizia ottima, personale gentile, ma abbastanza inesperto ed alcune volte incompetente.
4 out of 5
by A verified traveler

Dejligt hotel med en god udsigt

Posted Aug 18, 2016 on Hotels
Dejligt hotel med gode værelser, fin service og pool, men i den dyre ende mht. værelsespris
5 out of 5
by MAURIZIO from roma

Ottimo Hotel con spiaggetta privata e piscina.

Posted Aug 17, 2016 on Hotels
Ottimo Hotel con spiaggetta privata e piscina molto grande e molti lettini comodissimi per prendere il sole. Molto bella la struttura del ristorante la Vela e ottimo per il pranzo a bordo piscina la ristorazione del bar con un menù notevole a base di pesce e carne a prezzi ragionevoli. Consigliatissimo.