Ratings based on 67 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
88% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.8 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Johnny from Stockholm

Johnny Stockholm

Posted Jun 15, 2016 on Hotels
Staden o dess omgivningar vill vi varmt rekomendera
4 out of 5
by A verified traveler from Naples, Florida

Great location for Walking

Posted May 19, 2016
Pros: Location , sea view from our balcony, staff were very helpful, & courteous !
Cons: Breakfast.
Location: Scenic costal route #105 to Bosa, & drive to Capo CACCIA to walk up & down over 563 steps next to the sea & visit the Grotta !
Walked to center of old town & along the port promenade , easy & close drive down scenic route #105, & to CAPO CACCIA !
4 out of 5
by Erik from Vårgårda

Mysigt familjehotell på gångavstånd

Posted Oct 17, 2015 on Hotels
Trevligt litet hotell 15 min promenad från gamla stan. Ingen jättelyx, men helt ok, vi trivdes bra den vecka i oktober vi bodde här. Egen balkong mot havet med möbler om man vill fika eller bara sitta. Havsutsikten delvis skymd av bebyggelse, då hotellet ligger ett par kvarter från stranden, men man ser vattnet mellan husen. Lätt att hitta parkeringsplats för hyrbilen (gratis på gatan). Bra säng, förvaring, kylskåp, toalett, dusch, handdukar, utmärkt ordning på allt detta. Sängen bäddad varje dag, dock byttes inte lakan varje gång, men det måste ju inte vara ett krav. TV, men den tittade vi aldrig på. Luftkonditioneringen provade vi heller inte, det fanns inget behov. Frukost bättre än basic, bröd med olika pålägg, te, kaffe, juice (ja, "nektar" egentligen), ägg, yogurt, "kaffebröd" - inget att klaga på. Personalen väldigt trevlig, hjälpsam och förekommande. Dock pratades ingen engelska, vilket nog skulle ha underlättat för oss ibland. Alla situationer löstes dock tillfredställande med hjälp av god vilja, teckenspråk och Google Translate i mobilen. Taxi till och från flyget ordnades galant hemifrån i förväg via mail direkt till hotellet. Så, vill du inte ha ett lyxigt hotell mitt i stan med egen pool, utan bo lite hemtrevligt på promenadavstånd med vänlig atmosfär, balkong och hjälpsamma vänner i receptionen, kan vi rekommendera detta hotell. Var bara beredd på att det är italienska språket som gäller.
4 out of 5
by Heinz from Schongau in Oberbayern

Eine rundum gelungene Urlaubswoche

Posted Oct 1, 2015 on Hotels
Wir verbrachten eine schöne Woche in Alghero, der Servis im Hotel war hervorragent(Auto besorgen,wo Isst man Preis günstig wir wurden sehr gut beraten in Allen Dingen,Personal sehr freundlich.
5 out of 5
by Matthias from wien

Schönes Hotel am Stadtrand

Posted Sep 28, 2015 on Hotels
Schönes Hotel am Stadtrand. ca. 15 Minuten zu Fuss in die Altstadt - aber sehr schön zu spazieren. Service ist gut und das Personal ist auch sehr nett.
3 out of 5
by cristina from ciutadella de menorca

agradable

Posted Sep 14, 2015 on Hotels
Es un hotel mas que recomendable. Muy bien situado y con unas habitacion es como as. El desayuno pod ria mejorar
4 out of 5
by Karin from Uppsala

I utkanten av stan - vacker promenad till centrum

Posted Sep 8, 2015 on Hotels
Trevligt ställe - väldigt vänlig personal. Bra tips om fina stränder som man kan ta sig till med bil.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 22, 2015 on Hotels
4 out of 5
by xavier

Buen hotel en Alguer

Posted Aug 8, 2015 on Hotels
Correcto hotel para pasar unos días en Alguer. La zona es tranquila y los dueños muy amables. Habitación correcta y buen wifi.
5 out of 5
by Cecilia from Sweden

Fantastic hotel with great people

Posted Aug 5, 2015 on Hotels
Close to a small beach and near the city center. Really nice straff. I forgot my cellphone and they sent it back to Sweden.