Ratings based on 132 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
80% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.5 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Alles ok für den Preis

Posted Oct 19, 2016
Cons: Fernsehprogramm
Hotel ist in Ordnung. Nur keine deutsche Fernsehprogramme. Ein Nachrichtenkanal wäre schon gut.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 25, 2016
Ottima posizione: spiagge raggiungibili grazie alla fermata vicino all'hotel del beach bus, supermercato vicino, ristorante vicino assolutamente da provare, fermata per raggiungere l'aeroporto a pochi metri
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 9, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Paris

Hôtel très bien placé

Posted Aug 8, 2016
Hôtel très sympathique, bien placé près des plages et de plusieurs bons restaurants. Le centre ville est assez proche. Deux points négatifs. Le wifi n'est accessible que dans le hall et les lits sont moyens, mais cela reste un endroit très agréable.
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 8, 2016
lo bueno, la amplitud del apartamento y el personal muy atento Lo malo, los colchones horrorosos, la calle muy ruidosa
4 out of 5
by Peter from Lomma, Sweden

Nice apartment for family

Posted Aug 2, 2016 on Hotels
We liked this apartment and how it was equipped, it was fitting our needs quite well! The beaches are quite close from the hotel but we walked to Maria Pia every time. The pool was nice though a bit cold. The main thing that could be commented on the negative part is the wifi connection, it was only available in the reception area and the performance was quite bad.
5 out of 5
by A verified traveler from Gaga

Hotel muy bonito.

Posted Aug 1, 2016
Hotel precioso, cerca de muchas playas y tiendas. Personal muy amable sobre todo Kevin y Sara. Volvería a ir con los ojos cerrados.
4 out of 5
by Ola from Norge

Bra - men med noe mangler

Posted Jul 22, 2016 on Hotels
Hotellet i seg selv er veldig greit. Vi booket en studioleilighet. Dette er veldig greit når du er to. Når vi kommer på hotellet finner vi ut at det er bytting av håndklær, sengetøy samt vask hver 7. dag. Med ett opphold på 14. dager skjer dette en gang i løpet av to uker. Greit med i allefall rene håndklær ett par ganger i uken. Resultatet var at vi bestilte ekstra renhold tre, fire ganger i løpet av oppholdet. Dette kostet 10 € pr. gang - og da var det bytting av håndklær, sengetøy + vask. Hotellet ligger greit til. Men det tar ca 20 min å gå til det som kan betraktes som sentrum av byen (og gamlebyen). Men dette er en fin tur langs sjøkanten. Hotellet ligger i ett veldig stille område og det er kort vei til flere strender. Hotellet har også eget basseng som var veldig greit. Alle måltider er tilgjengelig på hotellet, men vær OBS frokost er ikke inkludert når du booker via hotels.com. Dette kostet 10€ pr pers. pr. dag. Med spesialpris 50€ pr uke pr. person - dersom du bestilte frokost for en hel uke. I lobbybaren serverer de drikke frem til midnatt, hvor deres Irish Cofee er å anbefale :)
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 15, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Torben

This traveler left a rating score only Posted Jul 15, 2016 on Hotels