Ratings based on 11 Verified Reviews

4.7 out of 5
100% of guests recommend
4.9 Room cleanliness
4.9 Service & staff
4.7 Room comfort
4.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from England

A wonderful experience

Posted Oct 9, 2015
Pros: This bed and breakfast had a wonderful warm homely feeling. Breakfasts were lovely with meat, cheeses, cereal, toast and cakes. Coffee was delicious.
Location: The location was very good with a sea view from your room. Teresa gave us lots of knowledge of the area. we loved our stay. xx
We say a big thank you to Teresa, she was so welcoming and so kind. She is a truly wonderful lady and made our stay a very memorable one. We both felt privileged to have met her and will return again if we are in the area.
5 out of 5
by Ekkehard

This traveler left a rating score only Posted Jun 11, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Sofia from Stockholm

Personligt, fantastiskt boende!!

Posted Jul 27, 2015 on Hotels
Vi bodde här i tre nätter. Underbart ställe, fantastisk terrass med havsutsikt! Teresa är hur underbar som helst, personlig, varm och har fantastiska historier att berätta. Berättar om staden och vad man bör besöka, ger restaurangtips och är bara allmänt mysig!! Definitivt ett boende jag varmt kommer rekommendera alla mina vänner att boka om de besöker Alghero:)
5 out of 5
by Noelia

This traveler left a rating score only Posted Jun 30, 2013 on Hotels
4 out of 5
by Fam. Knudsen from Danmark

Hjemlig hygge

Posted Apr 21, 2013 on Hotels
At være på rejse og samtidig være hjemme. Det kunne lyder kedeligt, men med lokal charme fra huset´s værtinde, følte man sig velkommen ,så snart man trådte over dørtrækslen. Hun formåede at give meget af den Sardinske gæstfrihed og var imponerende service orienteret overfor sine gæster. Hvis du mangler ideér til dit ophold, spørg da blot huset´s værtinde. Alghero by og egn emner af charme og naturlig skønhed, hvor øjet ikke kan blive mæt af indtryk fra havet og bjergenes farvespil. Stedet er helt sikker et besøg værd - en anden god gang, blot det ikke vare for længe.
5 out of 5
by A verified traveler

An der Strandpromenade

Posted Aug 26, 2012 on Hotels
Sehr gut
5 out of 5
by Johan

Rekommenderas

Posted Jul 29, 2012 on Hotels
Ett B&B som drivs av en gammal dam som heter Theresa. Hon är hur trevlig som helst och gör en jättefin frukost åt en varje morgon. Rummet vi bodde i hade en egen STOR balkong med havsutsikt högst upp i ett femvåningshus, perfekt att sitta och dricka vin på. Det tar ca 10 min att promenera in till centrum och den promenaden har samtidigt världens vackraste utsikt. Området är lugnt och tyst på kvällarna och man kände sig verkligen trygg där och i hela Alghero för den saken. Högsta betyg till staden, rummet och Theresa. /// Johan och Kristin
5 out of 5
by A verified traveler from Silkeborg

skøn udsigt

Posted Sep 18, 2011 on Hotels
Vi fik en fantastisk betjening af en engelsktalende dame. God central beliggenhed i forhold til strand og spisesteder. Dejligt værelse og en skøn tagterrasse med en fantastisk udsigt. Et Bed & Breakfast der kan anbefales og hvor pris og kvalitet harmonerer.
4 out of 5
by A verified traveler from Nybro/Sverige

Bed & Breakfast Valencia

Posted Jul 22, 2011 on Hotels
Fantastiskt trevlig värdinna. "Hotellet" ligger på 5:e våningen med hiss förstås. Rymligt bra rum; stor egen terrass med havsutsikt liksom rummet; badrum med dusch i badkar, bidé, tvättställ och wc. Bra frukost - inte buffé förstås - men helt OK. Byte av lakan/handdukar efter halva vår veckovistelse. Enda negativa är väl avsaknaden av AC men fläkt fanns på rummet. Luftgenomströmningen från fönster och terrassdörr gjorde ändå rummet relativt svalt. Kan verkligen rekommenderas då läget är utmärkt dvs högst 10 min promenad till "gamla stan" som liknar Gamla stan i Stockholm. Valencia har bara två rum men värdinnan hyr bara ut ett rum i taget om rumsgästerna inte skulle känna varandra. Detta är ju utmärkt men ovanligt eftersom de flesta nog vill tjäna så mycket pengar som möjligt på sin uthyrning.
5 out of 5
by A verified traveler from Örebro

This traveler left a rating score only Posted May 24, 2011 on Hotels