Ratings based on 8 Verified Reviews

3.8 out of 5
3.6 Room cleanliness
3.6 Service & staff
3.4 Room comfort
3.5 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by frederic from Hainaut (Belgique)

vacances en juillet 2016 a la caseta (benidorm)

Posted Aug 1, 2016 on Hotels
quartier correct mais très bruyant en juillet, l'appartement ne jouit pas d'une insonorisation suffisante donc les nuits sont agitées. le personnel est très gentil et accueillant. Le cadre de la résidence est très bien. Durant notre séjour (2 semaines), nous avons eu 2 évacuations alarmes incendie et une coupure de courant dans notre appartement( ce qui nous a valu de jeter les aliments s'y trouvant) mis à part cela, la population du mois de juillet est jeune et donc très bruyante et nocturne. Nous connaissons Benidorm et nous cherchions un quartier (dans la vielle ville) assez calme. perdu pour cette fois Nous ne conseillons pas ce logement en période de vacances scolaires pour s'y reposer ou avec des enfants en bas-âge.
4 out of 5
by A verified traveler

Fint opphold på Apartementos La Caseta

Posted Mar 11, 2016 on Hotels
Hyggelig leilighetshotell med perfekt beliggenhet. Veldig imøtekommende personale.
1 out of 5
by Britt from oslo

Styr unna dette stedet

Posted May 9, 2015 on Hotels
Ble plassert over en bar som holdt på å bråke til kl. 2400. Toalettet var lekk. Vi flyttet ut dagen etter til Madeira Centro.
3 out of 5
by A verified traveler from Nordland

Hotell uten resepsjon, støyende område

Posted Sep 23, 2014
Pros: Trivelig betjening i baren/restauranten, positiv "guvernanta" som gjorde totalopplevelsen mer positiv. OK rom om du ikke behøver å være mye innendørs.
Cons: Renhold, service og såpe på toalett og til oppvask. Bedre informasjon om rutiner ved sen ankomst. Nøkler må hentes på annet hotell.
Location: Ligger rett ved konsertområdet "Julio Iglesias" / Aiguille parken, grei gangavstand til sentrum og Strand, kort vei til innkjøp av dagligvare.
Hotellet (leiligheter) skifter på senger/håndklær en gang i uken, lite holdbart i +30 C. Må betale ekstra eller argumentere for å få skiftet, utleveres en toalettrull, ikke såpe på kjøkken eller bad ved ankomst. Tar 150€ i nøkkeldepositum! må betale 20€ /uke for dårlig Internett. "Guvernanten" gjorde sitt for at alt skulle ordnes, hun gjorde oppholdet til en mer positiv opplevelse.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2014 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Posted May 7, 2014 on Hotels
Excellent séjour, appartement a proximité de tout. Très propre accueil fait avec gentillesse. J'y retournerai et je le recommande.
5 out of 5
by Suvi from Kempele

Täydellinen sijainti

Posted Mar 25, 2014 on Hotels
Huoneet ovat peruskuntoisia. Sijainti on huippu hyvä. Kulkemiseen ei tarvitse kaupunkialueella autoa, sillä puisto, ruokakauppa, vanhakaupunki jne ovat ihan vieressä. Ainakin yläkerroksessa sijainneelta parvekkeeltamme oli ihana näkymä merelle. Hinta-laatusuhde (hiljaisella kaudella) oli enemmän kuin hyvä. Perheenä matkustaessa arvostimme isoa parveketta, pyykinpesukonetta ja erillistä makuuhuonetta.
5 out of 5
by HEK from Iceland

Great location

Posted Oct 31, 2013 on Hotels
I loved the stay in La Caseta. Great location, good price, and a clean hotel. Carmen in the reception was very helpful and lovely!