Ratings based on 135 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.7 out of 5
90% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from belgië

Mooi hotel op 8 km van Alicante

Posted Nov 17, 2016
Pros: Het personeel is tof. Het ontbijt is erg goed en gevarieerd. De tramhalte is op loopafstand. Het terrasje aan de kamer.
Cons: Initiatieven bij geluidsoverlast door gasten 's nachts. Het eten 's avonds kan beter. Juiste informatie op de site
Location: Het strand is prachtig, Alicante leuke stad. Playa de San Juan is nogal doods buiten het seizoen. Maar ondanks dat hebben we een fijne vakantie gehad
Het hotel ligt mooi maar ver van het centrum (20 min. tram). Op de site spreken ze van een hotel IN het centrum en dit klopt niet.Het strand is schitterend en het weer was fijn maar er is buiten het seizoen niet veel de beleven. De restaurants buiten het hotel zijn 's avonds gesloten en het eten in het hotel is niet zo bijzonder (met uitzondering van het ontbijt). Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en de kamer was basic maar proper en gezellig.
2 out of 5
by A verified traveler

OK hvis man blot skal have et sted at sove

Posted Oct 31, 2016
Pros: Personalet var søde og imødekommende. Morgenmaden var OK.
Cons: Balkonen på deres familierum var afspærret af "sikkerhedshensyn" - så man følte sig ret indelukket og ville gerne væk fra hotellet. Maden om aftenen var af så dårlig kvalitet, at vi måtte ud og spise stort set hver aften. Selv fastfood, som vi ellers ikke er store tilhængere af, var at foretrække frem for restaurantens aftensmad. WI-FI fåes ikke langsommere end på dette hotel - måtte tage på Cafe og bruge mobilnetværk, når vi skulle på nettet.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 22, 2016
Pros: reception e ambienti gradevoli, vicinanza al mare e ai trasporti urbani
Location: ottima
reception e buffet più che buoni, camera in ordine sufficientemente pulita, mobilio e porte da rifare, tv con programmi più variegati anche per stranieri
4 out of 5
by A verified traveler from Eindhoven

Perfect gelegen hotel aan een prachtig strand.

Posted Oct 15, 2016
Pros: Het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. De tuin wordt perfect bijgehouden waar ook genoeg schaduwplekjes gecreëerd zijn.
Cons: Boek aub geen halfpension. Je krijgt een aparte menukaart met heel beperkte mogelijkheden, en kwalitatief ver onder de maat.
Location: Locatie ideaal voor een strandvakantie. Tram- en busverbinding heel dichtbij.
Wij zijn hier 12 dagen geweest. De kamer op de derde verdieping was basic en schoon. De vloerbedekking op de gang daarentegen was zeer vervuild. Het hotel is gedeeltelijk gerenoveerd, maar niet alle kamers zijn opgeknapt. In de lobby zijn leuke zithoeken gecreëerd en het terras is ook opgeknapt. Het zwembad is groot genoeg met voldoende ligbedden. Toch is hier wat achterstallig onderhoud. Er zijn behoorlijk wat kapotte tegels bij het zwembad waardoor gemene randen ontstaan. Zeker met spelende kinderen is het oppassen. In het zwembad is een dikke groene rand zichtbaar, dat zou er niet mogen zitten. Maar nu de maaltijden. Het ontbijt krijgt van mij een dikke negen. Er is voldoende variatie in brood; beleg; fruit en koffie-thee. Wij hadden halfpension geboekt, en wat heb ik daar spijt van gekregen. Je krijgt een aparte menukaart waarop 6 gerechten met klinkende namen staan maar het eten is ver onder de maat. Het enige wat door iedereen altijd op werd gegeten was het broodje wat erbij geserveerd werd. Als je wat anders wil eten moet je daar het volle pond voor betalen. Niet erg als je geen halfpension hebt geboekt. Voor de duidelijkheid, het ontbijt is in buffetvorm maar maaltijden worden aan tafel geserveerd. Dit zit mij ook het meeste dwars, dat er onderscheid wordt gemaakt tussen gasten die ter plekke een maaltijd bestellen en gasten die halfpension hebben geboekt. Ik dacht een aanbieding te hebben maar was uiteindelijk veel duurder uit.
5 out of 5
by A verified traveler

Lovely very Spanish hotel

Posted Oct 14, 2016
Pros: It was small , attractive , well laid out -with a superb restaurant where we had a very Spanish leisurely meal with waiter service
Cons: I was charged for wi-fi in bedroom when Expedia advertises it as being free
Location: On the long sandy beach. Outside is the tram which connects Alicante to Benidorm , so plenty of sight seeing opportunities
We booked a half board special sea view room with wrap around balcony overlooking the beach and sea. The room was large with a seating area and complimentary fruit and water. The king size bed was extremely comfortable. The restaurant was lovely and not at all like the usual quick hotel dining room , and had waiter service.. We had a very leisurely meal with very Spanish food which was delicious , and in elegant surroundings. The cold cream of tomato soup with melon balls in it was especially delicious - even though it sounds odd ! We had a very relaxing one night stay.
4 out of 5
by A verified traveler from New York, NY

Posted Oct 6, 2016
We stayed in this hotel overnight and everything worked great for us. The hotel has a very good location - right next to the beach. Our room and all the facilities were clean and in good condition. Very friendly staff.
4 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Nära till stranden

Posted Oct 2, 2016
Bra och billigt hotell. Nära till stranden. Bra med färdmedel till Alicante.
4 out of 5
by A verified traveler from K

Leuk Hotel!

Posted Sep 23, 2016
Leuk hotel, aardig personeel! Alles ion orde, kortom alles okay.
4 out of 5
by Santiago from Madrid

En general bien.

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Aunque nuestra habitación no estaba reformada era muy amplia y la bañera tenía barra de seguridad (bien).Desayuno muy bueno y variado,la comida muy elaborada.El personal muy atento y en especial recepcion,Reus de habitaciones y Javi de chiringuito. Pegas: Cara la comida y la bebida.Puerta cerrada del aparcamiento para no pasar por la zona del tenis.
4 out of 5
by Morten Wilhelm from Norway

Pleasant stay

Posted Aug 4, 2016 on Hotels
Pro's - Close to beach - Nice pool - Good service - Proximity to city and airport - Free wifi - General hotell standard - Free Parking - Good breakfast - Mostly local tourists - Foodstore nearby Con's - Few shops and quality restaurants in the area - Rooms are basic equipped, no fridge or coffemaker - Hard beds