Ratings based on 17 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
100% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.2 Service & staff
3.8 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Trøndelag

Nydelig, rustikt og bohemsk hotell

Posted Jul 10, 2016
Nydelig blanding av gammel og nytt interiør! Ekslusivt og avslappende atmosfære. Frokosten var ganske enkel, men alt var utrolig velsmakende! Hjembakte brød, syltetøy som smakte bær, friskpresset juice, egg etter ønske og nydelig kaffe og te. Litt surr med påfyll av håndduker, såpe mm, men alt ble ordnet kjapt av personalet da vi sa ifra.
1 out of 5
by Ellen from Amsterdam

Would never recommend this hotel

Posted Apr 13, 2016 on Hotels
Horrible reception; no attention, even though there was nobody in hotel the room was not ready at 2 pm. The matrasses were very hard and uncomfortable. Bathroom not very clean and room smelled damp.
5 out of 5
by Amanda from Treignac

Boutique hotel in the heart of Altea old town

Posted Mar 14, 2016 on Hotels
Second visit to La Serena which was just as enjoyable as our first. The hotel has a unique, relaxed ambience and is well located inside Altea old town. The staff are very attentive and helpful.
4 out of 5
by Børge

La Serena Altea verd et opphold.

Posted Oct 6, 2015 on Hotels
Fint lite hotel i gamel stil,10-12 Rom. ligger i gammelbyen. Hyggelig betjening,skjermet for by støy.lite svømmebaseng. Frukost enkel og ok.
3 out of 5
by A verified traveler

Hotel pequeño, con encanto. Un poquito caro.

Posted Jun 2, 2015 on Hotels
Hotel muy acogedor en pleno corazón de Altea. Puntos a favor: la situación, la piscina muy bonita, las pocas habitaciones y la tranquilidad, q tenga un muy buen restaurante y un desayuno rico con productos de calidad (si bien eché de menos algo más de bolleria). Tienes que apreciar todo ello para que no te moleste pagar lo que vale la estancia...yo lo aprecio pero para mí un poquito menos sería más justo.
4 out of 5
by Rich from Florida

Fun hide-a-way

Posted May 27, 2015 on Hotels
This is a true boutique hotel tucked away on winding streets in a neat coastal city. Quirkily decorated throughout with good attention from the staff. Nice breakfast and fun back deck for relaxing.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 17, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

Ok hotell, men dyrt i forhold til servicen.

Posted Dec 30, 2014 on Hotels
Jeg var der sammen med min datter på 16 år. Ok hotel, men det luktet fukt/mugg over alt. Det er malte murflater I hele hotellet, så også I dusjen. Disse malte flatene flasset av og ble lite delicate. Et meget rolig hotel, de to første døgnene var vi fire personer på hotellet, de siste nettene var det kun oss to. To av de tre vi møtte av personalet snakket ikke engelsk, den tredje snakket dårlig engelsk. Avreisedagen skulle jeg ut og ta litt luft, da var alle dører/porter stengt slik at det ikke var mulig å komme seg ut!
5 out of 5
by A verified traveler

Mycket bra och trevligt hotell

Posted Oct 15, 2014 on Hotels
Vi stormtrivdes på detta hotell. De tog väl hand om oss och hade bra tips på restauranger och ställen att besöka. Frukosten var ekologisk och innehöll hembakat bröd och sötsaker. Den var förhållande vis liten men innehöll allt man kunde önska sig. De tillagade ägg på beställning utan kostnad. Rummen var inredda med betong, stål och trä i en snygg kombination. Det fanns inget kylskåp på rummet men när vi kom frågade de om vi hade saker som vi ville ställa in i restaurangens kyl.
4 out of 5
by Ирина

This traveler left a rating score only Posted Oct 10, 2014 on Hotels