Ratings based on 12 Verified Reviews

4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

The Best of Alkmaar

Posted Sep 13, 2015
Pros: Nice rooms and a friendly, helpful staff.
Cons: The elevator only goes to the 2nd floor. We had to carry our luggage up the flight of stairs to get to our 3rd floor room.
Location: Easy access to the train station and area attractions.
This is an excellent hotel with a friendly staff and clean comfortable rooms. The Breakfast was included and was very tasty.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Goedereede

Midden in de stad

Posted Feb 13, 2017
Heerlijk rustig hotelletje. Vriendelijk personeel dat alles voor je doet om je het naar de zin te maken.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk hotel hartje centrum Alkmaar

Posted Oct 17, 2016
Lekker hotel, prima ontbijt. Ruime comfortabele kamer. Miste alleen voorziening om thee, koffie te zetten. En in de kamer aan de weg/centrum zijde hadden we nogal wat kast van uitgaanrumoer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Modieus hotel in hartje centrum

Posted Mar 7, 2016
Super fijn verblijf gehad, bedden waren geweldig en een goed ontzettend. Hotel zag er netjes uit zowel binnen als buiten
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Super verblijf gehad in Alkmaar!

Posted Feb 10, 2016
Onverwachts een upgrade gekregen van de kamer. Aardig personeel.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Leuk & gezellig centraal gelegen hotel in Alkmaar.

Posted Jan 9, 2016
Leuk & gezellig centraal gelegen hotel in Alkmaar op een steenworp afstand van diverse bezienswaardigheden en winkels.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from emlichheim

Mooi en netjes hotel midden in de stad

Posted Nov 23, 2015
Zeker een aanbeveling waard. Net personeel. Mooie lokatie midden in de stad.en een zeer lekkere keuken. Kh
3 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Leuk en zeer net hotel in centrum van Alkmaar.

Posted Aug 24, 2015
Pros: lekker dicht bij het centrum. erg prettige ontvangst. mooie aankleding van het hotel.
Cons: gasten vooraf beter informeren over lawaai zodat de reservering ongedaan kan worden. Ik had, indien ik had geweten dat kermis was, niet gereserveerd.
Bij de balie zeer hartelijk ontvangen. Kamer was ok omdat er een aantal zaken een beetje vreemd waren. Alle lichten in de kamer kunnen alleen aan en uit met de kamerkaart. Er is geen manier om de verlichting incidenteel aan of uit te zetten. Ik ben s'morgens een vroege vogel en ga er iets eerder uit dan mijn partner. Hierdoor was ik genoodzaakt om in het donker te douchen anders moesten alle lichten aan. Bij een de luxe kamer had ik iets meer ruimte verwacht. Niet dat het klein was maar erg ruim was het niet. We hadden de pech dat er dat weekend kermis was door Alkmaar, ook voor het hotel stonden kermisattracties. Baliemedewerker gaf aan alle gasten vooraf te hebben gebeld om te vragen of de reservering door kon gaan ivm kermis. Wij zijn niet gebeld helaas en waren genoodzaakt tot 1 uur s'nachts naar het lawaai te luisteren. Kort nachtje. ivm slechte communicatie daardoor een lager cijfer.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Düsseldorf

Hübsches Hotel im Zentrum von Alkmaar

Posted Aug 12, 2015
Pro: - Hübsches Interior - sehr zentral - gutes Frühstücksbüffet Contra: - Parken nur gg Gebühr (15€/Tag) im benachbarten Parkhaus oder 2,60/Std an der Straße - Stündlich Glockengeläute auch nachts - Weiche Betten
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Jahresausklang im Alkmaar Grand Hotel

Posted Jan 3, 2015
Dieses Haus ist optimal für einen Alkmaar-Besuch. Zentral gelegen, angenehme und unkomplizierte Atmosphäre und wunderschöne Zimmer. Besser geht nicht. Preis-Leistungsverhältnis absolut in Ordnung. Wir kommen sicherlich wieder.