Ratings based on 40 Verified Reviews

4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.1 Service & staff
3.3 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 21, 2015 on Hotels
Cozy. Quaint. But super clean. Friendly folks.
3 out of 5
by Anna

Helt ok

Posted Jun 11, 2017 on Hotels
Enkelt med charmigt boende med väldigt mysig innergård. Självservering av snacks, dryck mm vid receptionen vilket var toppen. De gemensamma ytorna luktade lite instängt medan rummet var litet men fräscht.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 6, 2016 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Norge

Sjarmerende hotell i sentralt område.

Posted Jul 8, 2016
Pros: Atmosfæren var god.
Location: I nærheten av restauranter, havn, sjø og sentrum i byen.
Koselig uteområde med fin hage og blomster. Enkel og grei frokost. Hyggelig personale. Sjarmerende huser og enkle greie rom. Ligger sentralt i en koselig liten by.
3 out of 5
by Carsten from Frederikssund

Posted May 12, 2016 on Hotels
Et pusse nusse hygge pensionat - lidt for små værelser og lidt for megen lejrskole stemning på værelset. Super hyggelig og dejlig morgenmads udestue og flinker vært.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

mysigt litet hotell

Posted Aug 27, 2015
var en härlig resa återkommer bra läge så blir att återkomma
3 out of 5
by A verified traveler

idyllisk sted - men ringe værelser

Posted Aug 19, 2015 on Hotels
beliggenheden er i top. Klostergården ligger idyllisk og tæt på alt i byen. Den tilhørende have er vidunderlig. Værelset var til gengæld trist og mørkt - og virkede lidt fugtigt. Godt vi var der i højt solskin.
4 out of 5
by Bent

This traveler left a rating score only Posted Aug 11, 2015 on Hotels
5 out of 5
by Bengt

This traveler left a rating score only Posted Aug 5, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Johan Gryckdal from Danmark

Hyggeligt familiedrevet Pension

Posted Aug 2, 2015 on Hotels
Det er et rigtigt hyggeligt familiedrevet pension. Man får en følelse af at være en ven af familien når man bor der. Morgenbuffet er god med nogle af tingene som er hjemmelavet. De forskellige haver er rigtig hyggelige og hvis man er der nogle af de dage med godt vejr så er det helt perfekt at sidde og nyde sin mad derude. Deres grillbuffet som de har to gange om ugen er virkelig god og koster DKk199,- pr. Person. Værelserne er små men hyggelige, der er ikke noget tv på værelserne men findes i stuen. God dækning på wifi og fornuftig båndbredde til alle gæsterne.