Ratings based on 22 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.2 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
3.5 Service & staff
4.1 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Irene from Odense

Smukt og flot beliggende lejlighed på Bornholm

Posted Aug 30, 2016 on Hotels
Et skønt ophold i suveræne omgivelser på Nord-Bornholm, Allinge-Sandvig. Tæt på alt. Med den smukkeste udsigt. Flot lejlighed med alle nødvendigheder.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 10, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Kjell Olav

Rolig med fin havutsikt

Posted Aug 3, 2016 on Hotels
Leiligheten var grei. Det var ryddig og renslig da vi kom. Nydelig utsikt over havet, men dessverre altfor liten terrasse. Men rolige og familievennlige omgivelser. Alt med booking og henting av nøkkel til leilighet fungerte perfekt. Savnet oppvaskmaskin som vi trodde etter beskrivelsen skulle vært i leiligheten.
5 out of 5
by Dorthe from Nørreby, Bogense

Posted Jul 11, 2016 on Hotels
Et fantastik lækkert sted, dyrt men helt klart pengene værd, kommer gerne igen... Wi-Fi burde være bedre men ved ikke om det er generelt sådan på hele øen
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Frank

This traveler left a rating score only Posted May 18, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Ernst from Greve

Fantastisk beliggenhed i Allinge/Sandvig

Posted May 10, 2016 on Hotels
Fine lejligheder - svingende med hensyn til udstyr - vi lejede tre lejligheder og var knap så heldige med den ene - men beliggenheden er fantastisk
4 out of 5
by Niels

This traveler left a rating score only Posted May 4, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Gert

Perfekt til alle slag ferier

Posted Oct 19, 2015 on Hotels
Meget tilfredstillende perfekt til 4, 2 voksne og 2 børn hus nr. 31 tæt på Hammerknuden og Hammershus. Et must er at købe en laksesandwich i Hammerhavnekiosken.
4 out of 5
by A verified traveler

God udsigt fra lejligheden

Posted Aug 26, 2015 on Hotels
En meget dejlig ferielejlighed, som kan benyttes af 2 personer. Det er muligt at spise morgenmad i lejligheden, men øvrige måltider bør nydes ude, da der er meget få remedier og plads i køkkenet at gøre godt med. En super udsigt ud over klippe og hav fra stue og soveværelse, og en meget lille altan, med plads til 2. God sted at tage på udflugt fra, og i gå afstan til Allinge. eneste minus var parkeringsmulighederne, alle pladser var stort set optaget. Vi kan ikke sige noget om hotelservice, da denne ikke forefinde i forbindelse med leje af lejligheden, du henter din nøgle i receptionen på restauranten ved siden af, og lægger nøglen der igen, når du rejser.