Ratings based on 54 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Stefan

angenehm kleinstädtisch

Posted Apr 28, 2016 on Hotels
Nettes Hotel ohne großen Komfort , angenehmer Service
4 out of 5
by A verified traveler

Trevligt familjehotell

Posted Mar 30, 2016 on Hotels
Snabb och god service. Bra standard på rum och utsökt frukost!
5 out of 5
by Dieter from Dortmund

Hotel nahe Autobahn 7 mit gutem Service und Essen

Posted Mar 24, 2016 on Hotels
Waren bereits zum 2. Mal zur Zwischenübernachtung auf dem Weg nach Österreich im Hotel. Gutes Essen und Frühstück und ein sehr grosses Zimmer ausreichend für 3 Personen und unseren grossen Hund. Wir kommen wieder
5 out of 5
by Steen Lykke from Egaa

Posted Mar 8, 2016 on Hotels
Særligt at fremhæve den flotte service at hotelværten ventede på os ved en forsinket ankomst kl. 0.30. Ligesom de ventede med at afryde morgenmad indtil vi havde spist en halv time for sent. Super service!
4 out of 5
by Not Provided

This traveler left a rating score only Posted Feb 2, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 31, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jan 30, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Bo from Randers

Fremragende

Posted Aug 30, 2015 on Hotels
Brugte hotellet på gennemrejse. Ligger tæt på motorvejen. Er nemt at finde. God morgenmad. Stort værelse. Sort badeværelse. Ingen støj
4 out of 5
by Hartmut from Hamburg

Schöner, gepflegter Gasthof

Posted Aug 17, 2015 on Hotels
Wir waren zu viert auf der Durchreise und haben das Hotel nur für eine Zwischenübernachtung gebraucht, dafür war es optimal.
4 out of 5
by LARS from Stockholm

Funkar på genomresa.

Posted Aug 3, 2015 on Hotels
Ligger på kort avstånd från motorvägen, lätt att hitta. Passar bra som engångsövernattning när man befinner sig på genomresa. Dock hade rummet inte ac och det var 33 grader varmt...vilket innebar att vi fick ha helöppna fönster, och trafiken utanför var tidvis störande. Bodde i ett familjerum för 4. Helt ok, förutom hårda sängar. Frukost helt ok. Wi-fi ingick enligt info men funkade inte. Litet samhälle, dock med bra bensinmack mittemot hotellet, och livsmedelsaffärer på avstånd.