Ratings based on 55 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
100% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.1 Room comfort
4.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Mooi hotel!

Posted Nov 27, 2016
Wij hebben het hotel 'gebruikt' voor 1 overnachting. Het hotel ligt in het buitengebied en ziet er zeer indrukwekkend uit. Man van receptie/ontbijt was uiterst vriendelijk. Grote en schone kamers, idem badkamer. Wij waren één van de weinig gasten, wellicht de enige eind november. Wij vonden het bed niet erg lekker liggen. Goed werkend (wifi) internet. Als wij een keer in deze regio terugkomen (bijv. overnachting voor bezoek Plopsaland) dan komen we zeker terug.
5 out of 5
by Bénédicte

This traveler left a rating score only Posted Aug 30, 2016 on Hotels
4 out of 5
by Regine

This traveler left a rating score only Posted Aug 20, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

All good!

Posted Aug 10, 2016 on Hotels
Lovely welcome, breakfast was great - very accommodating for my 1 year old
5 out of 5
by Steve from Mouscron

Hôtel superbe, confortable, environnement calme

Posted Aug 7, 2016 on Hotels
Nous avons été invité par un couple d'amis qui séjournait à la mer et nous avons décidé d'aller 2 jours sur place donc de dormir une nuit là bas et nous avons trouvé cet hôtel!! très agréable
5 out of 5
by A verified traveler from Berlin

sehr hübsches Schlösschen, gutes Essen, freundlich

Posted Jul 23, 2016
Pros: Ruhige Zimmer mit Landblick. Leckeres Abendessen Gutes Frühstück Freundliche Gastgeber
Sehr ruhig gelegenes Hotel mit sehr freundlichem Service. Leckeres Essen in tollem Gartenambiente. Zimmer sauber und funktionell. Ein zweiter Satz Bettwäsche war unkompliziert zu bekommen. Freundliche Gastgeber die im netten Gespräch vom Hotel und der Umgebung zu erzählen wusste. Sehr hilfreich bei der Weiterfahrt. Reichhaltiges und leckeres Frühstück. Für unsere beiden Motorräder wurden uns gleich abschließbare Stellplätze in der Garage angeboten ohne Aufpreis. Hotel ist sehr zu empfehlen. Preis/Leistung ist absolut korrekt!
4 out of 5
by christian

Schönes Hotel mit leichten Wartungsstau ;-)

Posted Jul 14, 2016 on Hotels
Dieses Hotel war ein zwischen Stopp von 12 ;-) Es hat uns sehr gefallen. Es hat diverse Schönheitsfehler von innen die aber absolut nicht stören. (Watungsstau) Die Gegend ist wunderschön aber absolut einsam. Das Essen absolut spitze aber etwas teuer. Wir würden jeder Zeit wieder kommen. Best Thanks
4 out of 5
by Michael from fleet

Good value

Posted May 23, 2016 on Hotels
Excellent rural hotel
4 out of 5
by A verified traveler

Posted May 15, 2016 on Hotels
Très bien. chambre spacieuse.
4 out of 5
by A verified traveler from Purmerend

Gezellig hotel, dicht bij Plopsaland

Posted May 7, 2016
Dit hotel is ons prima bevallen. Zeer vriendelijke gastvrouw en een heerlijke tuin met speeltoestellen waar onze 2-jarige dochter zich uitstekend vermaakt heeft. Ook het eten was van bovengemiddelde kwaliteit. Kamer was ruim, schoon en voorzien van waterkoker...erg handig om een flesje melk te kunnen maken voor de kleine. Badkamer enigszins gedateerd, maar schoon. Uitstekende keuze voor een bezoek aan Plopsaland, want slechts 15 minuten rijden!