Ratings based on 19 Verified Reviews

3.5 out of 5
4.1 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by A verified traveler

Bra hotell i Älvsbyn

Posted Feb 10, 2016 on Hotels
Bra service, stor vänlighet, god mat.
5 out of 5
by Sven from Enköping

Trevligt hotell, som kan rekommenderas.

Posted Feb 9, 2016 on Hotels
Två nätter på ett väldigt bra hotel. Rummet var lagom stort med sköna sängar och väl fungerande toaletutrymme. Jättegod mat, frukost och buffé som ingick i priset, ett stort plus. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Mycket bra service och personalen var supertrevlig!! Bra frukost och jättefin matsal/restaurang. Rummet var fräscht, lite trist/omodern inredning och för få tv-kanaler. Vi kan definitivt tänka oss att bo där igen :)
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 26, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Not Provided from Sundsvall

Mysigt

Posted Oct 21, 2015 on Hotels
Åkte hit på jobbresa och behövde hotell en natt. Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Mysigt och väldigt fint hotell med bra service.
3 out of 5
by A verified traveler

Stans bästa hotell. Jo, stans enda hotell...

Posted Oct 12, 2015 on Hotels
Dyrt tyckte jag: 1250:- för ett enkelrum en måndag i oktober i en småstad. "Utdaterad" inredning: våtrumsmatta på vägg i bad, duschkabinväggar, etc. Men - vänlig och hjälpsam personal och middag som ingick. Mycket uppskattat då byns restaurangutbud var magert. Kaffe och te fanns alltid att tillgå och frukosten var OK. Gratis parkering utanför dörren.
2 out of 5
by A verified traveler

Behöver uppfräschning eller sänkt pris

Posted Aug 5, 2015 on Hotels
Alldeles för dyrt med tanke på standarden.
5 out of 5
by Leif from Stockholm

Bra Norrlandshelg

Posted Jul 29, 2015 on Hotels
Vi hade ett bra rum ,Frukosten va bra mycket att välja på(dock lite tidigt 6-9 ) kunde varit en timma till. Rent och fint bra ordning trots renovering,trevlig personal
3 out of 5
by Ingvar

Posted Jul 23, 2015 on Hotels
Hotellet genomgår renovering så reception och matsal var flyttad till en konferanslokal. Men en väldigt trevlig personal gjorde vistelsen trevlig. Kommer att bli bra när renoveringen är klar.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 14, 2015 on Hotels