Ratings based on 26 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
96% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.2 Service & staff
4.0 Room comfort
4.2 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Posted Aug 28, 2015
cordiali ,un po lontano dal mare ,ma c'è un servizio navetta offerto dall'hotel ,parcheggio gratuito , e non è poco visto che tutti i parcheggi sono a pagamento € 2,00 per ora ,e non se ne trovano.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from rc

Posted Aug 21, 2015
Ottimo hotel ,ottima cucina, da consigliare. Ho soggiornato a ferragosto e mi sono trovata benissimo. Bella la piscina e il parsaggio.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Veldig rent og hyggelig hotell

Posted Aug 19, 2015
Pros: Rent, hyggelig personale, bra frokost.
Cons: Hotellet trenger nok en oppussing, men står seg likevel bra.
Location: 15 min. gangavstand til stranden, stor strand, ikke så mye turmuligheter til fots pga. smale veier.Mulig å ta buss/båt til andre landsbyer eller Capri
Kjæresten min og jeg bodde her i en uke i begynnelsen av august 2015. Dette er nok det reneste hoteller jeg har bodd på noen gang. Veldig hyggelig betjening og bra frokost. Tar ca. 10-15 min. å gå til stranden og ligger nært restauranter etc. Vi hadde ikke balkong, men så at en del av de andre rommene hadde det. Hotellet har basseng og det er sol der til klokka 18:00 ca. De har en liten restaurant ved bassenget, vi hadde litt blandete opplevelser med maten der. Ellers kan man spise middag på hotellet, men det gjorde ikke vi. Fasaden er litt slitt, men alt er rent og pent og rommene er fine. Vi hadde WIFI på rommet, ellers har man det i resepsjonen. Dette er nok et forholdvis dyrt område å dra til i Italia, og mange steder er det tilnærmet norske priser. Vi betalte ca. 40-50 euro på en middag for to. For to solsenger på stranden koster det MINUMUM 20 euro, det er til gjengjeld mer enn nok solsenger. Finnes også gratisområdet, men her kan det være folksomt. Det er også et fint alternativ å kunne ligge på hotellet der det er gratis. Veldig mye italienere ferierer her og til og med på hotellet var det få utenlandske. Veldig trygt området, i motsetning til f.eks. Napoli. Ingen tiggere og området runt er rent og pent. Var god mat alle stedene vi spiste, men servicen varierte noe.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from aren

Ottimo cibo ed ambienti sempre puliti.

Posted Aug 12, 2015
Abbiamo trascorso quattr giorni nella struttura e siamo stati bene alternandosi tra la piscina interna all'hotel ed il mare che dista a circa 700 m dal mare.
Comment from Hotel Management
Aug 26, 2015 by sara, Hotel Management
La ringraziamo e siamo contenti che avete trascorso una piacevole vacanza. Saluti. La Direzione.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

San Pietro

Posted Aug 11, 2015 on Hotels
Hotel a short walk from beach front, free shuttle bus provided by hotel. Mini bar reasonably priced, breakfast ok, the compulsory use of swimming caps for the pool was the biggest disappointment with this quaint family run hotel.
2 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 8, 2015 on Hotels
3 out of 5
Recommended
for Couples
by Jacqui from Alsager

Posted Aug 3, 2015 on Hotels
Room was clean and well presented, however had a very strong perfume in it that was overpowering even when aired. The pool bar was lovely and the waiters pleasant, it was a surprise that it closed so early as it would have been great to be able to sit there during the evening and relax. The location was good, a short 10-15 minute walk to the beach where the views were stunning. Overall a good experience.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Trivelig familiehotel sentralt på Amalfikysten.

Posted Aug 1, 2015 on Hotels
Dette familieeide hotellet ligger greit til for deg som vil ha et godt utgangspunkt for å utforske vakre Amalfikysten. Med kort gangavstand til buss og båtruter er Maiori sentral til og fra Salerno og Amalfi. Du vil ha kort vei til et uttal varierte og godt tilrettelagte steinlagte stier i et fantastisk kulturlandskap av terrasser med frodige sitrontre. Dagsturer til Capri, Pompei og Vesuv med buss og båt er og lett tilgjengelig fra hotellet. Dyktige og serviceinnstilte betjening gjorde vårt 11 dager lange opphold perfekt.
5 out of 5
Recommended
for Families
by Anneli from Stockholm

Toppenhotell

Posted Jul 16, 2015 on Hotels
Vi var på sol- badsemester och är supernöjda med hotellet! Lugnt område, fint och fräscht poolområde, bra frukost för att vara " kontinental", välstädat varje dag och mycket serviceinriktad personal. Minus var hård säng och kudde och luftkonditioneringen lät högt vilket påverkade nattsömnen.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from kimpton hertfordshire

Lovely hotel good location

Posted Jun 15, 2015
Nice quiet hotel short walk to the beach. Staff, especially bar staff very friendly and helpful. Only stayed B&B but had one evening meal from a la carte, seafood risotto was very good. beautiful area with stunning views, on the whole local restaurants, good and wine very reasonable.
Comment from Hotel Management
Jun 30, 2015 by info@sanpietro.it, Hotel Management
Thank you for staying in our hotel and we are glad that we have satisfied their needs. Thank you and greetings.