Ratings based on 44 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
91% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.5 Service & staff
3.8 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler from San diego

Beautiful views, friendly staff

Posted Oct 15, 2016
Everything was great! The views were incredible, staff was friendly, food from hotel was fresh and delicious. Had a great stay
2 out of 5
by Mario from Napoli

Deluso dai propri conterranei

Posted Aug 31, 2016 on Hotels
abbiamo avuto una camera standard piccola e buia con finestra praticamente sulle scale - altre camere standard sono senza finestra - i depliants dell'hotel parlano di camere tutte con vista e non corrispondono alla realtà - la manutenzione della zona mare è scarsa e la scaletta, se così si può chiamare, pericolosa e scivolosa- peraltro tutto questo non è altro che una modalità di accoglienza che ritiene che offrendo una location come la costiera ci si può permettere di ricevere ospiti in camere buie e piccole per 180 euro - e la cosa triste è che se lo possono permettere perché sono sempre pieni - mi dispiace ammetterlo come meridionale ma così proprio non va .
4 out of 5
by A verified traveler

Dejlig ferie - fint hotel - fantastisk område

Posted Aug 19, 2016 on Hotels
Vi havde en dejlig ferie på Amalfikysten. Vi boede 11 nætter på La Loconda del Fiordo, hvor vi blev taget godt imod af Luigi og de andre på hotellet. Hotellet har 3 stjerner og er et rigtig fint hotel i den kategori og til prisen. Der var meget rent. Til morgenmaden var der mest kager og så fik vi omelet og cappucino. Vi kørte i egen bil, hvilket gik fint derned og hjem, men at køre langs Amalfikysten i egen bil kræver solide nerver og parkeringsforholdene både på hotellet og i området generelt er elendige. Der kører bus mellem Sorrento og Amalfi, som fungerer fint. udsigten og de naturskønne omgivelser vil vi gerne give 5 stjerner - der er fantastisk smukt. Der er mange trapper på hotellet og man skal være i nogenlunde form og ikke det mindste gangbesværet hvis man vil bo her. Man kan bade i Middelhavet fra den nederste terasse og der er en strand i Praiano 1,5 km. væk. Der er også en strand 400 m. væk men den var lukket pga stenskred. Hotellets restaurant serverer rustikke italienske pastaretter med hjemmelavet pasta og grøntsager fra egen have. De er klart bedst til fiskeretter.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 6, 2016
İt is very good that the hotel have a beach and freeparking!!
5 out of 5
by Ronaldo from São Paulo

Vista para o mar, fora da agitação

Posted May 5, 2016 on Hotels
Local agradável, linda vista da Costa Amalfitana, ambiente tranquilo
3 out of 5
by Norbert from Kollund DK

skuffende

Posted Oct 16, 2015 on Hotels
Hotels.com reklamerer med at det er 4 stjernet hotel, men det er et 3 stjernet, meget misvisende. Vi bestilte et standard dobbeltværelse, hvor der på nettet står med balkon og billedet viser udsigt til havet. Stor var skuffelsen da vi så det lille bitte værelse, hvor der stod 2 smalle senge, et lille skab, smalt bord, et vindue med gitter i 2 meters højde samt 1 vindue ud til gangen. Men hotellets standard værelser har ingen udsigt eller balkon, fik vi at vide. Hotellet med de små terrasser er meget charmerende, men de var ikke rene og det var spabadet heller ikke. Restauranten var kvalitetsmæssigt gennemsnitlig, men prismæssigt alt for højt for de små portioner, et eksempel grøn salat: bestod af snittet icebergsalat uden dressing eller andet: 5Euro. Personalet var flinkt.
5 out of 5
by Pierre from Lebanon

getaway

Posted Oct 1, 2015 on Hotels
Hotel is great. Service is perfect. Staff are friendly and generous... of course they are Italians...thanks
3 out of 5
by A verified traveler

Einmalige Lage

Posted Sep 22, 2015
Pros: Die Lage
Service ist gut, Anlage ist z. T. sehr reparaturbedürftig, Wasserhahn undicht, fehlende Ablage im Bad, Treppengeländer sollten erneuert werden, etc.
5 out of 5
by David from Boston, MA

Perfect romantic getaway for active vacationers

Posted Jul 9, 2015 on Hotels
We spent 3 nights here, eating dinner here twice. Excellent service and the location of the hotel on the cliff face is amazing. We had a "superior" room, three levels down and cut into the rock. We had a little patio just outside (shared with another room) and there are multiple additional patios down the cliff. The hotel isn't particularly close to any of the towns but that was perfect for us. It's a .6 km walk to Marina di Praia and about the same the other direction to Marina di Furore if you want to beach or start hiking the Way of the Gods. The hotel has a nice terrace at the water level for swimming, cliff jumping, and sunning. Perfect little getaway.
5 out of 5
by luigi from Wellington, fl

Posted Jul 9, 2015 on Hotels
excellent stay, incredible views of the amalfi coast from our room window. the owner would the possible and the impossible to please his guests