Ratings based on 129 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
79% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
3.9 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Robertus

Prima hotel, zeker een aanrader, maar..

Posted Feb 16, 2016 on Ebookers
Het hotel is erg goed, kamers lekker ruim, personeel erg vriendelijk. Er is echter een maar, wij hadden een actie geboekt, zonder ontbijt, toe we aankwamen kregen we te horen dat het ontbijt er wel in zat, vreemd maar wel fijn, ons plan om bij familie te ontbijten ging niet door. we hoefden alleen nog maar de toeristen belasting te betalen. Bij het uitchecken waren we erg verrast dat we alsnog het ontbijt moesten betalen. Twee keer €15.00, ook best veel en wat ons betreft een teleurstelling. Dom om klanten teleur te stellen als ze weg gaan, dat blijft hangen!
5 out of 5
by Philipp P.

Neues, modernes, ruhiges Hotel.

Posted Feb 2, 2016 on Ebookers
Das moderne Hotel ist wie ein Design Hotel eingerichtet. Das Bett war super bequem. Ein super Alternative zu teuren Hotels direkt in Amsterdam.
3 out of 5
by iddo from tel aviv

Something changed

Posted Jan 26, 2016 on Hotels
the room and bathroom wasn't clean, carpet was stain, after morning cleaning a cleaning rubber glove was left on my suitcase in the room, the water pressure in the shower is ridicules. the TV showed couple of channels and that is all. i have been many times before and that was not the case before. start looking for alternatives.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Jan 8, 2016 on Hotels
Fräscht hotell med bekväma sängar. Vi blev dock lite besvikna på frukosten. Osten såg inte så fräsch ut då den torkat i hörnen och äggröran var också torr i kanterna.
5 out of 5
by Patrice L.

Séjour entre copains

Posted Jan 6, 2016 on Ebookers
Personel tres sympathique. hotel tres propre rien a redire
4 out of 5
by A verified traveler from Aachen

Nur zur Übernachtung

Posted Jan 3, 2016
Wir wären als Paar zur Übernachtung in diesem Hotel vor Abflug vom Flughafen Schiphol. Das Personal war sehr freundlich, Check in und out sehr schnell und komplikationslos.
3 out of 5
by LievenseCSO Milieu BV from Bunnik

Hampshire Mijdrecht

Posted Dec 11, 2015 on Hotels
Het verkeer was in de kamer erg goed waarneembaar, wat als nadeel is ervaren. Rest was goed bevallen
4 out of 5
by A verified traveler from Zuidlaren

Gewoon prima

Posted Nov 9, 2015
We hebben een nacht hier verbleven. Alles was keurig en het personeel vriendelijk.
4 out of 5
by A verified traveler

Kleines gemütliches Hotel in der Nähe von Amsterda

Posted Oct 20, 2015
Wir wurden sehr nett an der Rezeption empfangen. Die Dame war sehr hilfsbereit. Das Zimmer ( Suite ) war etwas älter aber gemütlich eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Bett war sehr bequem. Man ist in ca. 12 Minuten in Amsterdam und auch in der Arena.
4 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Leuk hotel centraal gelegen

Posted Oct 18, 2015
Een nachtje in dit hotel verbleven omdat het in de buurt van Amsterdam ligt. Hotel is netjes en het hotel personeel is vriendelijk. Alleen vind ik het ontbijt voor prijzig, hier hebben wij ook geen gebruik van gemaakt. Wel kan je voor €15 euro een late check out bijboeken en dan kan je om 13:00 uitchecken ipv 11:00, dit vind ik ook wat prijzig inverhouding met de hotel overnachting opzich.