Ratings based on 132 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
79% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
4.0 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Prima verblijf!

Posted Oct 26, 2016
Pros: Ik heb hier slechts 1 nacht geslapen maar de kamer was schoon, ruim genoeg, mooie badkamer. Personeel was vriendelijk. Bij aankomst gevraagd om een strijkplank en extra handdoeken en die lagen netjes op de kamer toen wij terug kwamen.
Cons: In mijn korte verblijf geen minpunten kunnen opmerken
Location: Ik heb hier geen gebruik van gemaakt.
2 out of 5
by A verified traveler from Ciudad de Mexico

Hotel publicidad engañosa

Posted Sep 11, 2016
Se dice estar "cerca" de aeropuerto Schiphol pero esta a mas de 20Kms de distancia y NO tiene servicio shuttel del hotel al aeropuerto y costo del taxi mas de 60€ para llegar y otro tanto para salir. No acepta cancelaciones.
5 out of 5
by A verified traveler from Zoetermeer

Fantastisch

Posted Aug 18, 2016
Pros: Alles. Dichtbij drukke verkeersweg en toch geen geluidsoverlast.
Cons: ???
Location: Goede uitvalsbasis voor fietstochten in Hollands landschap. Met de auto ben je zó in elke grote stad!
Prachtig modern hotel in de kleine plaats Mijdrecht. Chique ingericht en dicht bij alles. Wij waren op de fiets en die waren 'snachts keurig aan de ketting gelegd!! Mooie ruime kamer. Kortom: perfect. En heerlijk gegeten om de hoek!!
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 13, 2016
Das Personal war freundlich. Sprach jedoch nur Englisch. Wer also auf Deutsch angewiesen ist wird es schwer haben. Die Zimmer sind sauber und modern. Man hört jedoch den Straßenlärm.
5 out of 5
by James from Manchester

spot on Hampshire Mijdrecht

Posted Aug 6, 2016 on Hotels
Lovely location and very friendly staff. Outside areas for the business meeting and smart clean rooms. It was better than expected for the cost. Recommended and I will return.
4 out of 5
by Thomas from Minden

Eine Shopping Tour nach Holland

Posted Jul 19, 2016 on Hotels
Es war sehr schön dort zu sein dass Personal sehr freundlich und nett.
4 out of 5
by A verified traveler

Prettig hotel in het groen.

Posted May 23, 2016
Pros: restaurant
Cons: gordijnen naar balkondeuren was duidelijk aan vervanging toe.
hotel met een goed restaurant! vanaf Schiphol goed te bereiken. Kamers wat verouderd maar netjes.
4 out of 5
by Albert

This traveler left a rating score only Posted May 8, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from Hamburg

Ein kleines gemütliches gut ausgerichtetes Hotel!

Posted Apr 22, 2016
Pros: Ausstattung und nettes Personal
Cons: Fällt mir gar nichts dazu ein
Location: In der Nähe von Amsterdam mit seinen ganzen Sehenswürdigkeiten
Man konnte sich gut entspannen und ausruhen. Es war echt ruhig und entspannt. Das Zimmer war gut ausgerichtet. Man konnte sich Tee oder Kaffee im Zimmer zubereiten. Beim Fernsehen ist uns aufgefallen, dass die russische Fernsehersender/ Programme komplett fehlen! Schade!
3 out of 5
by A verified traveler

Skulle vara nära flygplatsen men så var det inte

Posted Apr 14, 2016
Helt ok, i ingenmansland! Kunde ha varit lite mer centralt.