Ratings based on 1,096 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.3 out of 5
93% of guests recommend
4.3 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.2 Room comfort
4.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler

Ideaal hotel voor als je naar het ziggo dome gaat

Posted Dec 4, 2016
Het hotel zit op een ideale locatie tegenover het station. Gelukkig heb je hier geen geluidsoverlast van. Op loopafstand van HMH, de Arena en het Ziggo Dome.
4 out of 5
by A verified traveler from Assen

rustgevende relaxte kamer

Posted Nov 29, 2016
Pros: de ligging bij station en muziekpodia.
Cons: Ik zou de mogelijkheid van een snack 's avonds op prijs stellen. Ik heb nu een soepje besteld en die werd door een koerier bezorgd in een papieren tas
Ondanks nabijheid van muziekpodia en station was de kamer erg rustig. Het ontbijt was zeer uitgebreid en van goed niveau.
5 out of 5
by A verified traveler from köln

Posted Nov 28, 2016
Super Hotel direkt an der Metro und trotzdem ruhig gelegen (für Fußballfans ..... ganz nah am Stadion Ajyax Amsterdam). Ca 15 Minuten mit der Metro zur Central Station.
3 out of 5
by A verified traveler from Twente

Centraal liggende hotel

Posted Oct 31, 2016
Prima net en schoon hotel. Wij waren verrast door het aanbod van het ontbijtbuffet! Kiezen zeker dit hotel weer als we een weekend naar Amsterdam gaan.
5 out of 5
by A verified traveler from London

An Amazing hotel for the Arena and other concerts

Posted Oct 27, 2016
The hotel location was spot on for our ADE weekend, right next to the Arena, Ziggo Dome and Heineken Music Hall and a quick train journey to the centre and airport. The hotel staff were extremely helpful and friendly and the rooms were clean and comfortable. Would definitely recommend and stay here again.
5 out of 5
by A verified traveler from Weimar

Super Hotel in toller Lage

Posted Oct 25, 2016
Pros: Das Design des Hotels, die Aussicht auf den Platz davor, die Lage und des Frühstück waren am besten.
Cons: Die Parkgebühren sind viel zu teuer. Haben deswegen im Parkhaus nebenan geparkt.
Location: Das Hotel befindet sich direkt bei der Arena und der Bahnstation. Es gibt dort viele Bars, Restaurants, Einkaufsmöglichkeiten und ein Kino.
Der Service, das Zimmer, das Frühstück und die Lage ( direkt an Bahn und S-Bahn ) sind super gewesen. Preis- Leistung war spitze.
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 18, 2016
Pros: Colazione, gentilezza del personale
Cons: Prezzo degli hotel di Amsterdam
Ottimo hotel con posizione fantastica di fronte alla stazione di metro e treni
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Oct 16, 2016
Zentrale Lage, einziges Manko ist der zu kleine Frühstücksbereich.
5 out of 5
by A verified traveler

Soggiorno piacevole

Posted Oct 10, 2016
Location: Si trova molto vicino allo stadio ed è ben collegato al resto della città con metro e treni
L'albergo offre delle camere ampie e luminose e nel complesso pulite. Il personale è molto cortese.
5 out of 5
by A verified traveler from dordrecht

Mooi hotel en centraal gelegen. Kreeg bovenstaande

Posted Oct 9, 2016
Pros: Was helemaal perfekt
Cons: Niets was helemaal top
Location: Locatie helemaal goed. Dichtbij Arena en station Bijlmer Arena
Mooie kamers, heel vriendelijk personeel en een zalig ontbijtbuffet genoten.