Ratings based on 292 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
83% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.2 Room comfort
3.3 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler from Australia

Good value for money and very close to public tran

Posted Mar 30, 2016
Very simple yet clean hotel. It has seen better days as it is starting to look a bit old. Lobby is renovated a very good buffet breakfast. Great free parking if thats what you need and very close to the metro station.
3 out of 5
by A verified traveler from Beers NB

overnachten meer niet.

Posted Mar 27, 2016
Cons: moderniseren
Location: Hotel gebruikt na concert in de ziggo doom
Prima hotel om de nacht door te brengen. Alles in het hotel werkt echter het is wel gedateerd. Alles was schoon en netjes! Personeel was vriendelijk.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Mar 20, 2016
Goed hotel om de stad te bezoeken. Overal vlakbij goed te doen met openbaarvervoer. De ov kaart van 24 werkt prima te verkrijgen in het hotel. Ontbijt was goed kamers waren schoon.
2 out of 5
by A verified traveler from Amsterdam zuidoost

Het enige voordeel is de centrale ligging

Posted Mar 20, 2016
Pros: Dat de metro dichtbij was
Cons: Bovenstaande ervaring verbeteren. Kamer was vrij duur voor hetgeen we ervoor kregen. Duidelijk merkbaar doordat er iets in de omgeving te doen was.
Location: Wij gingen naar de Ziggodome en daar is de locatie uitermate geschikt voor. Mensen die in het Tulip hotel zaten, hadden minder betaald voor hun kamer.
We kwamen wat te vroeg aan en wilden wat eten. Er was echter geen kok aanwezig waardoor we uiteindelijk een tosti van donkerbruin brood namen. Verder was er niets mogelijk, was wat sneu voor de man die het ons vertelde maar het kan natuurlijk niet als je ziet wat het Campanile hotel zegt te bieden als lunch etc. Er was constant een zoemend geluid in de slaapkamer vanuit de badkamer, hoogst irritant.
4 out of 5
by Chiara from Roma

Posted Mar 4, 2016 on Hotels
Buon soggiorno, hotel pulito, camera abbastanza spaziosa e molto pulita. Possibilità di parcheggio. Personale gentile e disponibile. Zona non centrale, bisogna usare diversi mezzi pubblici, meglio avere l'auto.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 26, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Thibault from STRASBOURG

satisfait de notre séjour

Posted Feb 20, 2016 on Hotels
Deuxième séjour dans cet hôtel, toujours satisfait, personnel accueillant, endroit calme et confortable.
5 out of 5
by 김옥희 from 한국

쾌적하고 조식도 좋았어요

Posted Jan 23, 2016 on Hotels
호텔 뒷편 아주 큰 공원이 있어서 아침 산책으로 넘 좋았어요! 빠른 걸음으로 한 시간 소요되는 것 같았어요!! 아주 큰 호수를 중심으로 크게 둘러싸인 공원이 제일 기억에 남네요! 그리고 조식및 호텔 레스토랑도 맛있었어요!! 지하철역 종점이라 주요명소와는 먼 거리라 느낄 수 있지만 시내와 20분정도이내 걸린 것 같아 가격대비 좋았어요!
5 out of 5
by Dream Theater fan

One night on the way back to the UK

Posted Jan 13, 2016 on HotelClub
Very helpful staff. We have stayed here 2nd time and will again.
3 out of 5
by MARCO A from Guadalajara

Aceptable para ir de paso

Posted Jan 2, 2016 on Hotels
El personal es muy amable. El hotel es sólo para pasar la noche, de paso a otro destino