Ratings based on 973 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.5 out of 5
91% of guests recommend
4.7 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.7 Room comfort
4.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Bellissimo hotel , ',

Posted Aug 21, 2016
Hotel bellissimo , personale gentilissimo è disponibile, in camera macchinetta del caffè con cialde e tisane ricaricate ogni giorno, utili appena svegli. Servizio taxi a richiesta dall'hotel stesso, 4 ristoranti all'interno e un bellissimo canale con panchine a due passi. Ci tornerei
4 out of 5
by A verified traveler

静かでのんびりできるホテル

Posted Aug 11, 2016
Pros: 豪華な設備とルームサービスの内容
Cons: 日本人の高齢者の宿泊者が多いのに、NHKが無料で見られないのは不親切。テレビのリモコンの反応が鈍い。
Location: メトロ駅から徒歩可能。トラムやバスでアムステルダム中央駅にも割と早く行ける。
日本人の宿泊利用者が多いので、部屋の家具や備品についての配慮が素晴らしい。新聞の無料提供もありがたい。日本語での解説書が置いているが、やや不十分なところがある。企業の出張での利用などが多いからだろう。
5 out of 5
by A verified traveler

Fantastisk hotel nært sentrum!

Posted Aug 9, 2016
Perfekt for deg som vil unne deg litt ekstra luksus når du er i Amsterdam. Frokosten hadde stort utvalg og de ansatte var veldig høflige og hjelpsomme.
3 out of 5
by A verified traveler from Leeds

Not amazing as price might suggest

Posted Aug 7, 2016
Pretty disappointing based on the price, the receptionist was very polite but other staff not so. Told my son of for lying on a faux marble area by the seating, suggesting he might damage it, what's it made of to be damaged by a child!!! The rim was lovely considering it was an executive Shiite I would have expected everything to be perfect but couldn't close the curtains with their automatic controls and I had to move light bulbs about because some were out. Overall didn't feel welcome their and write disappointed they didn't include the swimming pool in the price so paid £30 for us to swim.
5 out of 5
by A verified traveler from F.

Découverte d'Amsterdam

Posted Aug 1, 2016
Ville très dynamique et regorgeant de visites intéressantes pour tous. Prévoir un parapluie en toute saison.
5 out of 5
by A verified traveler

Hotel molto valido

Posted Jul 25, 2016
Hotel di prestigio non vicinissimo al centro, il che lo rende perfetto per chi di notte ha intenzione di riposare sereno. Servizio ineccepibile. Richiesta pre autorizzazione su carta di € 200 che nel mio caso sono diventate per un errore del sistema € 605,75 . In aggiunta mi è stato addebitato una cena di € 83 che non avevo fatto. Fatto presente è stata comunque defalcata dal conto.
3 out of 5
by A verified traveler

Dårligere enn forventet

Posted Jul 25, 2016
Pros: God utsikt fra rommet. Fint baderom med utsikt
Cons: Alt som står på problemområdet.
Åpen internett WIFI som ikke var sikret. Datasystemet ble hekket på utsjekkingsdagen og vi ble utsatt for kriminelle transaksjoner gjennom internett. Hotellets datasystem virket ikke, men hotellet ga ingen spesifikk informasjon da. Vi ble kontaktet via banken vår etter hvert da bankens sikkerhetsavdeling oppdaget kriminelle transaksjoner.Det ødelagte ferieopplevelsen. I tillegg: Rommet var ikke klart selv om vi sjekket kl. 20:30. Ekstraseng var reiseseng: ikke komfortabel Problem med gardiner. Prosesser var ikke effektive. Etter klage ble det bedre. Vi mener at hotellet hadde få personell i forhold til arbeidsmengde
5 out of 5
by A verified traveler from Alabama

Beautiful View

Posted Jul 14, 2016
We had a lovely stay. Dinner at Ciel Bleu was fabulous. Hope to visit again. Would recommend this location to anyone. It is very close to the museum/diamond district.
3 out of 5
by A verified traveler

De plussen en minnen van Hotel Okura

Posted Jun 26, 2016
Pros: De Serre en het terras aan het water . Fijne ontspannen sfeer met de bootjes die langs het kanaal varen. Verrassende hapjes en ontspannen sfeer.
Cons: het personeel aan de balie is niet altijd vriendelijk en is onervaren. Matrassen zijn hard
Location: Vanuit hier kun je toe voet naar het centrum, als je van lopen houdt. Rijksmuseum is in 20 minuten te bereiken. Veel terrasjes en restaurants
Hotel Okura bevindt zich in een authentieke studentewijk in Amsterdam niet ver van Albert Cyprus markt. Rijks museum is 21 minuten lopen. Hoewel het hotel chique imponeert, portier met livrei en qua inrichting, word je getroffen door de grote hoeveelheid groepen en toch helaas massatoerisme. Het is hotel is echt mooi ingericht en beschikt over verschillende restaurants die ik me voorneem te bezoeken. Het restaurant Serre op het terrasje langs het kanaal is zeer mooi en ruikt naar Japanse kers. De hapjes zijn lekker en de wijnen van goede kwaliteit. De bediening is een verademing vriendelijk en ontspannen . Aan de balie is jong personeel en niet iedereen spreekt Nederlands en niet iedereen is even vriendelijk en geïnformeerd. Ik was verbaasd dat een van de medewerkster mij vreemd aankeek toen ik een informatie vroeg over hoe de Rode Hoed te bereiken. Zij wist niet wat het was. De kamer was mooi met alle comfort , op de 16de verdieping , prachtig uitzicht , ook vanuit je badkuip. Min punt de poetspersoneel ondanks :-Do not disturb! - zet de kar voor de deur van de kamer en praat zo luid dat je om 8 uur wakker gemaakt wordt. Ik had nadrukkelijk een stille kamer gevraagd. Toen ik in de middag terug kwam stond weer de kar voor mijn deur en had de poetsvrouw het bord :-Do not disturb !-verwijderd. Toen ik vroeg waarom zij om 8 uur voor mijn deur zoveel lawaai maakte gaf zij aan dat in het hotel om 8 uur gewerkt wordt. Dit werd na mijn tweede protest bij de balie gecorrigeerd
5 out of 5
by A verified traveler

Posted Jun 23, 2016
Cons: インターネットのケーブルが断線していたので交換してもらったが,それも断線していた.面倒くさいので再度の交換依頼はしなかった.
日本人スタッフが複数いて対応に余裕がある.早朝ランニングから帰ってくると,ベルボーイがミネラルウォーターとタオルを差し出してくれたのには驚いた.嬉しい対応.