Ratings based on 30 Verified Reviews

3.7 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.4 Room comfort
3.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
3 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from S

God morgenmad

Posted Feb 27, 2017
Små værelser, men solide. God morgenmad og tæt på lokale restauranter
4 out of 5
by Mikael

Trevligt hotell och bra frukost

Posted Feb 22, 2017 on Hotels
Stannade bara en natt (jobb) men kommer definitivt att boka här igen. Trevligt hotell med fina rum och bra frukost.
3 out of 5
by Jakob S.

Pænt hotel til prisen

Posted Feb 13, 2017 on Hotels
Rimeligt hotel til prisen, varieret morgenmad. Hotellet ligger i fornuftig afstand til Isaberg skiområde samt Anderstorp Raceway.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Litet mysigt hotell

Posted Feb 13, 2017
Pros: Bastun och frukosten
Cons: Att har det öppet i baren och restaurangen
Location: Åka skidor i Hestra
Nya fina nyrenoverade lokaler , men syn att det inte fanns någon personal på plats på en lördag kväll . Så både matstället och baren var stängt. Syn ha fin bar som inte är öppet på helgen.
4 out of 5
by Johan

Smidigt prisvärt övernattningshotell

Posted Jan 21, 2017 on Hotels
Stanade i jobbet
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 14, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler

Nice business hotel with great lunch!

Posted Nov 10, 2016 on Hotels
Lunch was top-class at a reasonable price! Historic hotel where lots of Formula 1 drivers have stayed, like Emerson Fittipaldi, Ronnie Peterson etc.
4 out of 5
by A verified traveler from centralt i anderstorp, affärer på samma gata.

mycket trevligt litet hotell

Posted Oct 29, 2016 on Hotels
normal rumsstandard. väldigt trevlig lobby och bra mat i restaurangen.
3 out of 5
by A verified traveler

Helt okej

Posted Sep 29, 2016 on Hotels
Dålig värme, tar långt tid för få varmvatten i duschen. Frukosten helt okej, dåligt utbud med laktosfri yougurt.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 12, 2016 on Hotels