Ratings based on 14 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
100% of guests recommend
4.1 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.4 Room comfort
3.8 Hotel condition
They paid and stayed.
We double-checked.
4 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

Hyggelig hotell

Posted Oct 5, 2014 on Hotels
Et enkelt men godt drevet hotell. Noe små rom.
1 out of 5
Recommended
by Tom from United States

STAY AWAY

Posted Jul 26, 2014 on Hotels
I checked in and checked out 30 min later. The room is not as advertised smelled like human waste AC did not work I spoke to the woman when I was checking out and she said oh well what do you expect for a standard room.STAY AWAY PHOTOS AE FAR FROM THE TRUTH
4 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by joop from leiden

niets mis

Posted May 3, 2014 on Hotels
Goed hotel, waar voor je geld. Beetje gedateerd. Restaurant ok
4 out of 5
Recommended
for Families
by Matti Matkailija from Helsinki

Posted Apr 23, 2014 on Hotels
Yövyimme n. viikon verran kyseisessä hotellissa. Kokonaisuus on hyvä mutta moitittavaa on huoneiden äänieristys. Meidän kohdalle sattui hyvin äänekäs pari viereisessä huoneessa ja heidän keskustelu kantautui hyvin meidän huoneeseen. Sängyt ovat melko kovia mutta ei huonoja. Hotellin sijainti Sidessä on hyvä. Vanha kaupunki on kävelyetäisyydellä mutta hotelli on kuitenkin hiljaisella alueella. Eli yökerhojen muusiikki ei kuulee hotellihuoneesta. Ruoka hotellissa oli omasta mielestäni hyvä mutta ei kuitenkaan erinomaista. Hotellihenkilökunta hyvin ystävällisiä ja palvelu toimii moitteettomasti.
4 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by 3 par fra Hordaland from .

Super beliigenhet - rett på stranden

Posted Oct 29, 2013 on Hotels
Rent hotell og hyggelig personell i resepsjon og rengjøring. Resten av personalet trenger smilekurs. Kun tyske pensjonister som bodde der, men det var helt ok siden ingen av oss hadde barn/barnebarn med. Vi var 6 voksne mlm. 45-50 og ankom hotellet ca. kl 23 på kvelden. Vi ble regelrett tilsnakket av en illsint tysk pensjonist fordi vi var ute på vår terasse før midnatt...en lørdag. Kjempefin beliggenhet rett på stranden. Maten var sånn passe, vi hadde frokost og middag inkludert, men mot slutten av uken er du klar for middag et annet sted.Kjip spisesal, men koselig ute. Strykejern eksisterer ikke og viljen for å skaffe et satt langt inne. Vi var der siste uken av sesongen, forklarer gjerne noe av den manglende servicegraden. Harde senger (vi bodde i Acanthus delen). Hotellet har lege tilstede daglig på morgenen + sykepleier hele dagen. Betryggende for majoriteten av de som losjerer der.... Ps! Alle snakker tysk, men lite engelsk.
5 out of 5
Recommended
for Families
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Oct 17, 2013 on Hotels
3 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 13, 2013 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Getaway With Friends
by Siren from Oslo

Luksus!

Posted Jul 30, 2013 on Hotels
Kunne ikke vært på bedre hotell. Lekker standard på hotell og rom, fantastisk service, nydelig mat og kjempefin strand. Perfekt beliggenhet ifht strand, shopping og uteliv. Dog rolige omgivelser. Her kommer jeg garantert igjen!
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Jon from Lillestrøm, Norge

Fint hotell for familier og par

Posted Jul 19, 2013
Pros: Ryddighet, renhet, maten
Cons: Litt lite engelsk kunnskaper på noen, en av de hotellansatte (mann) var litt frekk mot meg et par anledninger
Da vi først ankom hotellet møtte vi en trivelig stab. Vi fikk sjekket inn med en gang og uten problemer. Da vi kom inn på rommet var det rent, ryddig og i orden noe som jeg satte pris på. Maten var varierende og veldig god, og det var bestandig et fruktbord der etter frokost og middag. Det var også kjempefint at hotellet hadde en strand bare noen meter nedenfor utendørsmatsalen. Stranden var så ren og ryddig som man kan forvente av en turiststrand. Jeg likte oppholdet vårt på hotellet, men jeg kunne ønsket at hotellstaben var litt bedre i engelsk. Noen var flinke i engelsk, noen kunne litt og noen nesten ingenting. Men alt i alt så vil jeg si at hotellet så rent og pent ut, rommene var rene og ryddige ved ankomst og maten var kjempegod :-D
4 out of 5
Recommended
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jun 30, 2013 on Hotels