Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
50% of guests recommend
4.0 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.6 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by gdue

SUPER:D

Posted Aug 18, 2015 on Ebookers
Ich kann dieses Hotel allen empfehlen:D Nach diesen Ferien fühlte ich mich richtig gut erholt......
2 out of 5
by A verified traveler from tilburg

kiezelstrand helaas

Posted Aug 4, 2015
Hotel is heel klein, schoonmaak valt tegen , verder animatie is ook niks aan , je hoort de animatie van de neven hotels .. Weinig activiteiten voor kinderen ..
Comment from Hotel Management
Aug 16, 2015 by CRM, Hotel Management
Beste Gast, Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om ons hotel te beoordelen. Het is heel belangrijk voor ons zulesen hun ervaringen en indrukken. Uw punten verhoogd worden doorgestuurd naar de juiste afdeling. Alleen dan kunnen we onze service te verbeteren. We verheugen ons erop om u in de toekomst weer in ons hotel te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten
1 out of 5
by Dabei

Falsches Hotel gebucht

Posted Aug 4, 2014 on Ebookers
Unfreundlich und nicht hilfsbereit fähig , wir waren nur einen Tag dort. Wir mussten das Hotel zum Delphin Palace Hotel umbuchen, da bezahlten wir 560 euros mehr.
5 out of 5
by A verified traveler

Excellent food and very friendly staff

Posted Oct 28, 2013
Not much we could fault at this hotel - one or two things like the strange rules about booking into the a la carte restaurants, the rather noisy domestic staff whose base was right outside our door (in fairness, we were offered an alternative room) and the fact that the band in the bar played the same repertoire every night. The beach is pretty stony. But on the whole, a really excellent place to stay.
5 out of 5
by Ольга from Екатеринбург

Отличный отель с хорошей анимацией

Posted Sep 22, 2013 on Hotels
Отличный отель с хорошей анимацией. Небольшая территория даже порадовала, т.к. Всегда могли найти детей 7 и 13 лет, если они отлучались по своим делам, в течение 7 минут. Хорошая работа аниматоров мини- и юниор- клубов. Мало русских, тоже плюс. Всегда мечтала побывать в этом отеле, мечта сбылась.
4 out of 5
by алексей

очень давно туда ездим

Posted Sep 12, 2012 on Hotels
как всегда хорошо
5 out of 5
by A verified traveler

every thenk was perfect and exelent

Posted Jul 6, 2012 on Hotels
it is amaizeng hotel avey thing wad exelent and perfect
5 out of 5
by A verified traveler from Stockholm

Delphin Deluxe - Känd dig som en kung

Posted May 8, 2011 on Hotels
Vi är en famlij på 2 vuxna och 2 barn, 12 och 8 år som var på Delphin Deluxe Resort Hotel 17-25 april 2011. Vi har åkt på ganska många semestrar runt Medelhavet och jag har bott på många affärshotell i jobbet, och förra året var vi på femstjärnigt hotell i samma område, men Delphin Deluxe är det bästa hotell jag varit på. Vår vistelse var dessutom otroligt prisvärd, vi hade ett standardrum med havsutsikt + all-inclusive för oss alla fyra kostade som ett vanligt dubbelrum i Sverige. Det var tidigt på säsongen i Turkiet och jag bokade i början på januari och via Hotels.com. Några highlights: Frukosten: Färskpressad apelsinjuice bars fram i kanna efter kanna. Förutom kockar som stekte pannkakor och ägg efter beställning så fanns det även kock som gjorde omelett åt dig med de ingredienser du pekade på. Våfflor kunde man få både till frukost och på eftermiddagen. Middag: Pasta-röra wokad med det du ville ha i den, mycket gott! Choklad-fontän med omväxlande vit och mörk choklad där du doppade dina egenkomponerade spett med frukter, inklusive mycket goda jordgubbar. Minibar på rummet som fylldes på varje dag med öl läsk och godis och room service 00-06 (Vi provade den, snabb service, goda mackor och hamburgare!) Kvällsunderhållningen var inte så fantastisk, 2 proffs-shower på en vecka, resten med ordinarie lekledare, men tivolit var roligt, särskilt radiobilarna. Goda internationella drinkar som Mojito med mera, även fina alkoholfria drinkar. Bra uppdelning med lugn pool, familjepool, vattenrutschbanor lite på sidan och separat poolområde för små barn. Fin inhomhuspool, 25 meter lång och minst 6 banor bred + barnpool + sidopoool med lite bubbel i vattnet. Mycket fin trädgård med massor av blommor. Bra ordnat på stranden med stolar och möjlighet till skugga, klappersten i vattenbrynet men även brygga med badstegar. Mysiga små "hus" med madrasser och kuddar där man kunde ligga och jäsa i skuggan, både vid poolerna och vid starnden. Mycket personal som jobbade med att hålla allt i topptrim. Vackra möbler, stolar och tapeter, lite som ett klassiskt slott. Gratis tennis och badminton, inkl racketar och bollar. Det enda som kostade extra på hotellet av bowling och arkad-spel. Mest tyska besökare, så personalen var lite halvdålig på engelska. Få svenska besökare. Madrasserna i sängarna var ganska hårda (precis som på de flesta andra hotell vi varit på runt Medelhavet). Tredje sängen var i full storlek, fjärde sängen var rätt liten och ännu hårdare. Kom ihåg att boka följande i god tid (typ klockan 9 dagen innan i receptionen): tennistider, buss-servien till Side och Alanya, bord på á la Carte restaurangerna (vi provade kinesisk och texmex, god mat, men maten i huvudrestaurangen var så god och omväxlande så det var inte så viktigt med alternativ) Hotellet kan rekommenderas både för familjer och de lite äldre som inte vill ha ungar springande runt benen hela dagen.
5 out of 5
by A verified traveler from Bruxelles

Hotel Delphin Deluxe Resort ANtalya

Posted Apr 20, 2011 on Hotels
Très bel hotel, très propre,cuisine et buffet excellentissimes et même un coin pour la cuisine diététique.Belle salle fitness et activités jeux pour enfants géniales.Belles piscines.Nourriture à profusion et all inclusive exceptionnel! Beaucoup de magasins et bazars ds les environs,génial pour shopping.Prix dans la boutique sac de l'hotel très chers.Prix du salon de coiffure pour manuncure et pédicure aussi très chers mais ok.
2 out of 5
by A verified traveler from Florida

Wrong Place to Stay

Posted Nov 3, 2008
Not worth the miney