Ratings based on 28 Verified Reviews

3.6 out of 5
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.4 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
2 out of 5
by sami from helsinki

rude service

Posted Jul 30, 2014 on Hotels
When we checked in. they wanted us to pay for the air conditioning witch was never told to us that it is not in our use with out paying for it. service was rude and especially the turkish bath as very uncomfortable experience for my girlfriend. location is great.
4 out of 5
by Daniella remontius from Silkeborg

Kanon

Posted Aug 16, 2016 on Hotels
Mit ophold har været intet mindre end fantastisk. Og det meste skyldtes nok det dejlige personale. Vi havde kun en ting at brokke os over og det var et køleskab der ikke virkede.
3 out of 5
by Jan from København

Okay Hotel til prisen

Posted Apr 28, 2016 on Hotels
Rengøring hver dag er et plus. God service, og hjælpsomt personale! Gåafstand til næsten alt. WiFi virker ikke optimalt på værelset, men dog uden problemer i receptionen. Senge er efter min mening for hårde (men ok til prisen). En del larm fra gaden.
5 out of 5
by A verified traveler

Elite orkide

Posted Oct 30, 2015 on Hotels
Very nice
4 out of 5
by A verified traveler

Helt greit hotell med hyggelig betjening.

Posted Sep 29, 2015 on Hotels
Greit hotell med hyggelig betjening, dog noe langt fra stranden (700 m). Ligger litt utenfor det tetteste turistområdet, noe som vi så på som positivt. Mye trafikkstøy siden hotellet ligger i en av hovedgatene. Forferdelig høy og støyende musikk ved bassenget. Også i restauranten kunne musikken ha vært roligere og mer dempet.
3 out of 5
by Fatmir from Oslo

spis på lokal restauranter for bedre opplevelse

Posted Sep 2, 2015 on Hotels
bare 700 meter til sentrum & under 1 km til stranda . Komfortable og billig hotel men anbefaler å spise ute restauranter enn på hotellet hvis du skal spare noen penger og få ekte tyrkisk mat opplevelse...husk Mcdonalds kan dere trygt spise på for å få samme opplevelse verden rundt men Burger King ! En burger brød et stykke kjøtt og sylte agurk i mellom, Inget annet.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Aug 10, 2015 on Hotels
Alt hvad man kan forvente til den lave pris , super service og glade medarbejder. Rigtig god placering.
5 out of 5
by A verified traveler

Jätte bra!

Posted Aug 9, 2015 on Hotels
Vi hade veckan innan bott på lyxhotell och bestämde oss för att ta in på ett mindre lägenhetshotell och hittade ett bra erbjudande på detta hotell. Toppen hotell för bra pris. För både familj och vänner. Glad och hjälpsam personal i receptionen och hotellbaren. Provade deras massage som var bra! En sallad som var ljuvligt god till lunch. Skön pool! Jätte bra avstånd in till stan. Det enda negativa var vår städerska! Hon städade inte ordentligt. För er som tycker wi-fi är viktigt så fungerar den bara i lobbyn. Men det störde inte oss, vi var ju där på semester inte för att surfa på nätet.
4 out of 5
by Linnea Berg

This traveler left a rating score only Posted Jun 28, 2015 on Hotels
3 out of 5
by A verified traveler

1

Posted May 17, 2015 on Hotels
Brå hotel