Ratings based on 27 Verified Reviews

4.0 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.6 Room comfort
3.7 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
by Avinash from London UK

Excellent, enjoyable

Posted Aug 8, 2015 on Hotels
Enjoyed the stay, own private beach, plenty of food to eat & snack, Manager very helpful when we needed to cut short our stay due to emergency at home, plenty of taxi's available, would return here for longer stay.
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Nice hotel close to beach

Posted Mar 22, 2015
Comfortable and clean hotel. Nice food, good service, close to beach, close to stores
5 out of 5
Recommended
by A verified traveler

Pleasantly Satisfied

Posted Jul 16, 2009
We arrived at the hotel after a 2 hour drive from Antalya airport. The staff was extremely welcoming and that tone continued until the day we checked out, they always carried out whatever was asked of them and never said no. The pool was on the small side, but who needs that when you have the clear blue beach 200m away. The entertainment was also surprisingly very professional, although one night turned out to be a man and his keyboard?? The food was decent and you couldnt complain with the variety that was displayed. All in all I would definitely look to go again, but only when the airport has been built in Alanya. I heard it is 2 years from completion, worth a punt.
3 out of 5
by A verified traveler

Fin beliggenhed

Posted Oct 19, 2016 on Hotels
Dårlig oplevelse ved tjek ind, modtaget af en en sur og meget lidt service mindet receptionist, vi blev anvist et mindre værelse, end det vi havde booket og betalt for til 3 pers. blev henvist til deres søster hotel, hvilket vi selvfølgelig ikke ville godtage, sagde vi ønskede det bookede værelse, med hav el. bjerg udsigt som beskrevet, hvilket ikke kunne lade sig gøre, trods der var en del ledige værelser, men vi kunne blive opgraderet til et større værelse mod ekstra betaling, hvilket vi ikke ville. Så vi kontaktede hotels for hjælp til at løse problemet, de var yderst professionel og kompetent sød vejledning tak, efter hotels havde kontaktet hotellet, fik vi anvist et værelse lidt mindre end det bookede, og med udsigt til muren på nabo hotellet, vi orkede ikke at klage igen, det her skulle ikke ødelægge vores ferie. Servicen, kvaliteten og standarden på hotellet var faldet et niveau i forhold til de sidste 1 1/2 år. Rengørings niveau skal være bedre, på 9 dage stort set ikke fejet/støvsuget eller vasket gulv, ikke fyldt drikkevand op på værelse skulle rykke for det. Et All. Incl hotel på 4****. Måske de har sat en stjerne overstyr. Det er ellers et hotel vi har gæstet mange gange og har været glad for at bo på, det har en fin beliggenhed, tæt på alting, deres buffe og live cooking har altid været godt. Men desværre denne gang var hotellet ikke til UG, lidt for mange minusser rundt omkring.
2 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Aug 29, 2016 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Malmö

Fint hotell, strand, trevlig personal och god mat.

Posted Aug 22, 2016
Pros: maten, läget, personalen
Det är ett fint hotell med jättefin privat strand. God mat och trevlig och hjälpsam personal. Man får mycket tilltugg och dricka vid polen och där finns solstolar och parasoller vilket är jättebra.
3 out of 5
by Rikard from Värnamo

Posted Aug 7, 2016 on Hotels
Rummet var fint. Nära till stranden som är fin med härlig sand och vågor. Mycket skrik och spring i korridorerna fram till 5 på morgonen :( Buffen fylldes inte på under öppettiden så det gällde vara på plats när det öppnade. Stod i broschyren på rummet att det skulle ingå 1,5 liter vanligt vatten per person i minibaren men man fick endast 0,5 liter per person. WiFi fungerade knappt... Sängkläderna var ett stort skämt som att sova med ett tunt badlakan över sig.
5 out of 5
by Christian from Stockholm

Härligt hotell med perfekt läge...

Posted Jul 25, 2016 on Hotels
Trevlig hotell, med utmärkt läge och fina rum. Även maten är bra och dos service. Sonen uppskattade att det fanns bordtennisbord inomhus.
5 out of 5
by Hussein from Malmö , Sweden

God mat & fin utsikt.

Posted Jul 17, 2016 on Hotels
Vi var där på familjeresa i 4 kvällar och vi tyckte att det var en väldigt bra vistelse. Deras mat var väldigt god och man kunde variera en hel del. Läget var bra nära shopping och fin utsikt med kleopatra stranden som utsikt. Det enda negativa jag upplevde var deras wi-fi.
1 out of 5
by A verified traveler

Beklentilerin altında

Posted Jul 13, 2016 on Hotels
Sadece merkezde olan bir otel ve plaji guzel. Baska hicbir ozelligi yok.