Ratings based on 9 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.9 out of 5
3.8 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
3.6 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by Elin from Malmö

Prisvärt semesterboende

Posted Jun 17, 2016 on Hotels
Trevlig personal, bra rum, gratis wi-fi
Comment from Hotel Management
Sep 24, 2016 by General Manager, Hotel Management
Hello thank you very much and we vait you againg to the our hotel kind regards primera
4 out of 5
by Elin from Malmö

Bra hotell

Posted Apr 29, 2016 on Hotels
Bra och prisvärt hotell med vänlig personal. Lite långt till centrum och stranden.
Comment from Hotel Management
Sep 24, 2016 by General Manager, Hotel Management
Hello dear Elin thank you very much and ı wish you nice day and we vait you again to the our hotel kind regards primera
5 out of 5
by Johanna

Bästa i alanya

Posted Jul 22, 2015 on Hotels
Jag kan varmt rekommendera detta hotell för alla resande till turkiet. Kommer att återvända hit nästa gång vi åker till Turkiet. Synd att vi inte tog det på en gång då vi bytte från ett annat hotell efter 3 dagar som var under all kritik.
4 out of 5
by Micheline

This traveler left a rating score only Posted Jun 26, 2015 on Hotels
2 out of 5
by Ei enää Turkkiin from Suomi

OK Hotelli, vastaanotto huijaa

Posted Oct 16, 2013 on Hotels
Melko siisti hotelli hyvällä sijainnilla, aamupalassa toivomisen varaa. 2 hengen huone siisti, joskin käytävän / muiden huoneiden melu kuuluu häiritsevänä. Huone kannattaa maksaa euroilla, vastaanoton liirakurssi noin 25% yleistä kurssitasoa huonompi. Tilasimme lentokenttäkuljetuksen poislähtiessämme hotellin respasta, tämä hoituikin nopeasti ja summaksi sanottiin yleinen 80 euroa. Pääsimme lentokentälle jolloin kyyti muuttuikin 160 euron hintaiseksi. Taksikuski soitti hotellin respaan josta sanottiin meidän valehtelevan, hinnaksi oli hänen mukaansa sovittu 160 euroa. Yleinen maksu Alanyasta Antalyan kentälle on 200 liiraa eli noin 80 euroa. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin maksaa, muuten olisimme jääneet lennolta. Lisäksi taksikuski (virallinen keltaisen taksin kuski) alkoi käydä agressiiviseksi. Eli suomeksi sanottuna hotellin vastaanoton kanssa asioimisessa, etenkin raha-asioissa, kannattaa olla erityisen tarkka. Maan tapa on heille hyvinkin tuttu ( varastaa ei saa, huijaaminen jopa toivottavaa)
4 out of 5
by Soner from Copenhagen

Nice hotel

Posted Aug 11, 2013 on Hotels
The hotel and staff are nice. The only negative thing about the hotel is the food and drinks. The food is bad and there is rarely an icecube in your drink wich results in warm cola etc. The hotel is i a 10 lira cab drive away from downtown.
4 out of 5
by Samppa from Helsini

Ihan kiva kolmen tähden hotelli

Posted Aug 10, 2013 on Hotels
Huone oli hyvässä kunnossa ja kiva erillisellä makuuhuoneella varustettu. Olimme huoneessa kahdestaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen ihan ok. Emme käyttäneet muita palveluita vaikka hotelli on all inclusive- hotelli. Muut vieraat näyttivät oleva skandinaaveja ja saksalaisia. Sisämelu oli ainoa ongelma, iltaisin muiden huoneiden äänet kuuluivat huoneeseen. Erityisen häiritseviä olivat yläkerran WC:n ja suihkun äänet.
3 out of 5
by A verified traveler

Edullinen keskustassa

Posted May 3, 2013 on Hotels
Ihan ok hotelli, mutta ruoka oli kai liian turkkilaista kun ei sitten maistunut. Ensi kerralla ilman ruokia, koska lähistöltä saa 3TL hintaan esim. kebab rullaa, joka on hyvää. Turkkiliaset ostoskadut lähellä, ei siis ne kalliit basaarikadut vaan oikeat turkkilaiset. Viemäri haisi aika usein.
5 out of 5
by A verified traveler

Primera-hotelli Alanyassa Turkissa

Posted Jan 24, 2012 on Hotels
Mukava henkilökunta, hyvä sijainti