Ratings based on 10 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
2.9 out of 5
40% of guests recommend
3.4 Room cleanliness
3.1 Service & staff
2.8 Room comfort
2.8 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by Anne from helsinki

Posted Oct 27, 2015 on Hotels
Yksi kokonainen päivää häviäs kun hotelli lopetti toiminnan ja meidät siirretiin Monart Cityn hotelliin. 20.10 aamu matkalaukkujen kanssa Monart Luna aulassa ja puoli päivää matkalaukkujen kanssa Monart City aulassa. Kaksi eri hotellia ja kaksi ei tasoa. Tämä arvostelua on nyt Monart Luna Playa hotellista. Monart City oli siisti, ruokaa oli hyvää, myös palvelu oli hyvää
3 out of 5
by A verified traveler from nordsjæland

God udsigt! Dårlig mad !

Posted Aug 20, 2015
Vi havde et fint ophold på hotellet, der var dog nogle minusser... Vi fik først et meget lille værelse som var totalt modsat af hvad vi havde bestilt, så de havde vidst ikke så meget styr på tingene, men de var rigtig søde og rare i resorptionen. Men vi fik et nyt og værelse som passede med det vi havde bestilt, og det var et rigtigt lækkert værelse !! ( vi var meget tilfredse med at der var så hurtig reaktion fra expedia da vi skrev og brokkede os over værelset!!! ) Poollen var ikke så stor, men der var stadig plads til alle :) Men når det kom til maden var det en helt anden historie... Man regner med når man skal til Tyrkiet, hvor de har rådighed til SÅ mange lækre råvare og frugt og grønsager, og til en overkommelig pris, at det er noget salat og frugt, men der var kun nektariner og æbler... Der var enkelte dage der var vandmelon, men den var så tør at man lidt mistænkte det var det samme som havde været der sidste gang... Og ja så var det kun til frokost der var frugt, ikke engang til deres såkaldte snack mit på dagen var der frugt, nej nej, der var da burger ! Af burgerboller det lignede cheesburgerboller fra MC donalds, og ja ikke noget frugt eller grønt, kun ketchup og Mayo og ja selvfølgelig pomfritter! De gik så langt som at servere pomfritter til morgenmad!! Vi måtte jo acceptere maden og spise det der var, men vi blev lidt trætte af ris, ketchup og pomfritter.... Men alt i alt så var det et fint ophold, og vi nød vores lækre udsigt og poolen ! :D
3 out of 5
by A verified traveler

Hotellet har ett bra läge och rummen är fina.

Posted Aug 14, 2015
Pros: Läget, nära till Oba centrum och nära till den fina stranden i Tosmur. Trevliga rum, rymliga och fin havsutsikt.
Cons: Maten tycker jag kan förbättras, trist med samma sorts soppa både till lunch och middag. Väldigt mycket ris, hade varit trevligt med mer variation.
Location: Nära Oba där man kan shoppa och besöka restauranger. Inte så långt till Alanya, bussar går tätt och direkt utanför hotellet.
Hade en trevlig vistelse, tillbringade dock inte så mycket tid på hotellet. Lite trist mat och personalen på hotellet såg inte så glada ut. Rent och fräscht på rummet och i gemensamma utrymmen.
4 out of 5
by Per

Trevligt hotell

Posted Jul 20, 2015 on Hotels
Prisvärt och trevligt hotell. Mycket trevlig personal. Fin strand i närheten av hotellet, men man måste korsa en ganska starkt trafikerad väg för att ta sig dit. Maten var bra och varierande. Vi hyrde ett familjerum, av någon anledning så var air-condition aggregatet placerat i det lilla sovrummet vilket innebar att de som sov i lilla rummet fick frysa på natten för att det skulle vara drägligt klimat i det stora rummet.
3 out of 5
by A verified traveler

Kommunikation

Posted Oct 24, 2013
2 out of 5
by A verified traveler

Schöne Lage - aber

Posted Jun 19, 2013
Pros: Die lage
Cons: Kein WIFI - kein privater parkplatz, und schlecte information
Location: Sehr schön ganz nah zum strand.
Die Lage des Hotels ist erstklassig, aber das Hotel Beschreibung ist leider sehr schlecht. Kein privater Parkplatz, kein WiFi. Mehrmals die Kaffeemaschine kaputt, und so hatten wir nur ohne Kaffee zum Frühstück zu tun. Generell gibt bei allen Mahlzeiten gab Verzögerungen in Bezug auf die angegebenen Zeiten.
2 out of 5
by A verified traveler

Tricky

Posted Sep 12, 2012 on Hotels
I guess really not the sort of Hotel we enjoy.Good value but very very basic if the cheap all in type of hotel is your thing you will be quite happy. We weren't and left after the first of 2 nights we had booked.Think carefully about booking nothing wrong but not an experience we enjoyed.
1 out of 5
by misfornøyd! from Trondheim, Norge

forferdelig for alle.

Posted Aug 3, 2012
Pros: ingen ting!
Cons: renholdet og at alt var så langt ifra tilrettelagt for småbarnsfamilier og rullestolbrukere som det går an å få det.
Location: man må gå 1 km til sentrum og skal du til stranden må du krysse hovedveien!
et overlegent og uhjelpsomt personal. en heis det ikke er plass til en barnevog i. tror heller ikke man kunne fått en rullestol inn der. samme sengklær hele uken og nye hånduker 1 gang. luktet søppel i bar området og maten var helt forferdelig! jeg ønsker ingen og dra dit! hotellet tilbyr heller ingen transfer fra flyplass så taxi til 100 euro er enkleste alternativ om man ikke er flink til og snakke for seg og får skyss på annet vis.
4 out of 5
by Ramin

Posted Jul 7, 2012 on Hotels
It was nice hotel with resanable prices. The food was very good. Generaly, very good place.
4 out of 5
by A verified traveler from Manchester

Great hotel - Not too good for vegetarians

Posted Jul 14, 2011 on Hotels
Great hotel, brilliant and friendly staff the only issue is that it is not too good for vegetarians if you’re want more than salad and olives.