Ratings based on 9 Verified Reviews

4.3 out of 5
89% of guests recommend
4.6 Room cleanliness
4.6 Service & staff
4.2 Room comfort
4.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by Alev from İstanbul-Turkey

One of the hotels open in the winter in Alanya

Posted Jan 28, 2014
The hotel was very clean.The staff was very helpfull and delicate.The breakfast was incredible assorted and delicious.We separated from the hotel very happy.
5 out of 5
Recommended
for Business Travelers
by TED from DUMFRIES, SCOTLAND

ALANYA'S IDEAL HOTEL ACCOMMODATION

Posted Apr 1, 2012
Pros: STAFF, FOOD AND FACILITIES
Cons: GERMAN GUESTS GETTING UP EARLY FOR BREAKFAST
Location: IDEALLY SITUATED IN THE HEART OF A CLEAN AREA OF ALANYA CLOSE TO ALL AMENETIES
IDEALLY SITUATED FOR BUSINESS TRIPS LOCATED IN THE HEART OF THE TOWN CENTRE. rOOMS AND FACILITIES ARE FOUR STAR. tHERE IS LITTLE TO NO TRAFFIC NOISE FROM OUTSIDE. iDEAL FOR SMOKERS WITH FACILITIES BOTH INSIDE AND OUTSIDE. THE RESTAURANT WAS USED BY MANY VISITORS AS THE FOOD WAS EXCELLANT WITH FRIENDLY STAFF. WILL DEFINATELY USE IT AGAIN. NOT REALLY SUITED FOR CHILDREN.
4 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

Posted Jun 8, 2015
Das Hotel liegt nur ca 100m von feinsandigen Kleopatrastrand entfernt, zur Stadtmitte mit allerlei Unterhaltungsmöglichkeiten sind es nur 5 Gehminuten.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Köln

Hübsches Hotel City und Strand nah...

Posted Aug 30, 2014
Ein kleines 4 Sterne Hotel, super central sehr sauber und super Personal... ich würde es weiterempfehlen !!!
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

Dejligt central belikkenheden er i top maden ok

Posted Jun 9, 2014
Pros: Belikenheden, standarden, maden,
Cons: hvis der skulde være noget lidt mere overskuelig hjemme side for os ældre samt en bedre komination mellem jeres medarbejde og de tilbud vi får på mail
Location: Liger tæt på muserer og den gamle borg i alynia
En dejlig ferie har brugt hotellet mange gange da maden Er ok og hotellet liger meget centralt det eneste der ikke er ok wirfire det virker ikke særligt godt det var bedre på stranden ,men ellers en god ferie
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Nov 16, 2013
4 out of 5
by Sonja from Oslo

Fint hotell ganske nær stranden

Posted Jul 30, 2013
Pros: Hyggelig betjening.
Cons: Presentasjonen av hotellet på nettsider - man blir skuffet om man ønsker et fint bassengområde.
Location: God beliggenhet. Mange gode restauranter samt stranden nært.
Hotellet var helt ok. Betjeningen var veldig hyggelig og veldig hjelpsomme. Frokost og lunch såder mens middag var bra. Bassengområdet - her blir man lurt fra bildene. Det er et kjempelite boblebad som er i solen og på grunn av at bygget ligger mellom mange andre er solen i uteområdet veldig på og av. Det er et basseng men det er helt i skyggen hele dagen. Rommet var bra og rengjøring ypperlig. Da vi dro for sol og varme trakk bassengområdet veldig ned for vår del og da forventningene var ganske høye pga bilder ble vi skuffet. Stranden var imidlertid 5 min gange unna.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by Ragnhild from Kragerø, Norge

Koselig sentrumsnært hotell med hyggelig personale

Posted Dec 31, 2012
Pros: Hyggelig personale som gjorde alt for at vi skulle trives der.
Cons: Litt for mye masing om tilbudet ved spa-avdelingen
Location: Fra hotellet er det kort vei til det meste.
Et fint hotell med kort avstand til det meste. Veldig hyggelig personale, god mat og god service. Vi var tre personer som delte rom. Det eneste vi savnet var et par ekstra stoler, da det kun var en stol på rommet. Ellers er det et hotell vi trygt kan anbefale til andre.
4 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from Vest-Agder, Norge

Flott sentralt beliggende hotell i Alanya

Posted Dec 28, 2012
Pros: Beliggenhet og service
Cons: Litt lytt mellom rommene, men ikke noe problem
Location: Veldig sentral plassering i forhold til sentrum, strand og alle fasiliteter.
Tilbrakte fire netter på hotellet i forbindelse med juleferie. Flott hotell med god service av hyggelig betjening, kreativt og godt renhold daglig og veldig sentral beliggenhet. Absolutt et hotell å anbefale.