Ratings based on 385 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.0 out of 5
89% of guests recommend
4.2 Room cleanliness
4.0 Service & staff
3.9 Room comfort
4.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Hotel of former glory

Posted Jul 20, 2016
Staff was friendly and professional Hotel felt neglected and long overdue for renovations No flowers or landscaping up front Towels like sandpaper Crowne plazas are better then that
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 31, 2016 on Hotels
5 out of 5
by A verified traveler from urk

Goed hotel

Posted May 29, 2016
Goed hotel goede bedden bad kamer wat verouderd maar slaap kamer prima smart tv pluspunt verder alles prima
5 out of 5
by Jean-François from Paris

Excellent séjour d'une nuit affaire

Posted May 3, 2016 on Hotels
Séjour d'une nuit affaire parfait. Piscine et sauna (à préchauffer 10 min avant utilisation en appuyant sur un bouton poussoir à côté de la porte du sauna) sont excellents. Excellent buffet petit déjeuner avec une large sélection de produits frais. Bonne literie. Décoration un peu obsolète dans la chambre à refaire peut être a l'avenir.
4 out of 5
by Frédéric

This traveler left a rating score only Posted May 2, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Comfortabel hotel, moderne, luxe voorzieningen

Posted Apr 29, 2016
Pros: Via interactieve tv kun je ook je factuur inzien, gamen en internetten (Nederlandse krant online lezen bijvoorbeeld). Helemaal van deze tijd! Top!
Cons: Restaurant: te duur, te beperkte menukeuze en niet gezellige ruimte: niet gebruikte gedeelten worden met gordijnen afgeschermd, coulissengevoel
Location: Voor ons toplocatie want wij moesten dagelijks in het olympisch zwembad op 200 m lopen zijn.
Mooi modern hotel, nette luxe kamers, prachtige welness en zwembad. Personeel is vriendelijk. Enige tegenvaller vonden wij het restaurant: erg duur, beperkte menukeuze, slechte prijs-kwaliteit verhouding en ongezellige ambiance. Tweede dag restaurant in de buurt gekozen en dat beviel beter.
4 out of 5
by Ciara

This traveler left a rating score only Posted Apr 26, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler from Den Haag

Posted Apr 22, 2016
Beknopt: Deluxe kamer met gratis parkeren, gebruik van zwembad, sauna, stoombad en sportschool. Bad en koelkastje op kamer. Top.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Apr 21, 2016 on Hotels
Difficulty in checking in Could not find the reservation
4 out of 5
by A verified traveler

Leuk hotel vlakbij ringweg

Posted Apr 21, 2016
Prima hotel . Lekker ontbijt. Betaald parkeren en niet betaald parkeren mogelijk . Wellness aanwezig maar geen gebruik van gemaakt waren te laat in het hotel