Ratings based on 39 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
77% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.9 Service & staff
3.4 Room comfort
3.2 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
4 out of 5
by A verified traveler from Nederland

Tevreden.

Posted Jul 30, 2016
Pros: Personeel zeer vriendelijk.
Cons: Sanitair had visueel zijn beste tijd gehad maar met de verbouwing de komende periode wordt dat vast beter.
Location: Restaurant Bolivar om de hoek een aanrader voor een mooi stuk vlees. Coco om de hoek voor een lekkere cocktail.
Binnen deze prijsklasse een prima hotel. Leuke buurt, jammer dat het centrum wel een eindje lopen is. Personeel zeer vriendelijk.
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 5, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Robert from Apeldoorn

Prima hotel!

Posted May 21, 2016 on Hotels
Zeer vriendelijk personeel met hart voor de zaak
5 out of 5
by Annette from Paris

Excellent séjour de 2 jours

Posted Apr 2, 2016 on Hotels
Arrivés en train nous avons pris le tram 12 pour ariver directement à l'hôtel. Accueil fort sympathique. Visite du musée Plantin-Moretius. Balade dans Anvers et passage sous l'Escaut par un long tunnel de 500 m. Vue magnifique sur la ville. Soir restaurant flamand bon, très copieux et pas cher donné par nos hôtes. Lendemain, petit déjeuner à l'hôtel avec tout. Visite du MAS et de la maison de Rubens. Séjour un peu court mais nous reviendrons terminer nos visites et faire une croisière pour voir le port. Nous conseillons vivement l'hôtel Industrie. Les hôtes sont vraiment très accueillants.
4 out of 5
by Ton from Den Haag

Hotel Industrie topper voor 'n weekendje Antwerpen

Posted Feb 17, 2016 on Hotels
een prettig relax hotel, zeer vriendelijke eigenaren die gasten het graag naar hun zin maken. Niets is hun te veel, weten veel van de omgeving, eettentjes en historie. Kamer is eenvoudig maar is prima om gewoon goed te slapen.
Comment from Hotel Management
Apr 30, 2016 by Laurens en Yannick, Hotel Management
Dag Ton, wij vonden het bijzonder fijn dat je bij ons gelogeerd hebt. En we vinden het tof dat je genoten hebt van de hippe Zuid-wijk van Antwerpen met zijn leuke eettentjes en zo.
4 out of 5
by A verified traveler

Een verademing

Posted Jan 20, 2016 on Hotels
Zeer prettig verblijf en in een huiselijke sfeer onthaald.
Comment from Hotel Management
Apr 30, 2016 by Laurens en Yannick, Hotel Management
Wij vinden het zeer fijn dat je je onmiddellijk thuis hebt gevoeld in ons hotel. En dankjewel voor je review, een echte verademing :-)
4 out of 5
by A verified traveler

goede prijs kwaliteit verhouding

Posted Jan 13, 2016 on Hotels
prima hotel met 2 zeer bevlogen nieuwe eigenaren. ik ben overtuigd dat dit hotel er volgend jaar als wij weer komen een verbetering heeft ondergaan. Dat betekent dat de badkamer dan wat netter is en ook de staat van de kamers is verbeterd. Super ontbijt voor prima prijs en heel veel uitleg over wat er in Antwerpen te doen is qua restaurants die je niet zo 1,2,3 zelf zou vinden.
Comment from Hotel Management
Apr 30, 2016 by Laurens en Yannick, Hotel Management
Dankjewel voor je geweldige review! Wij vonden het fijn dat jullie in ons hotel een fijn verblijf hebt gehad. Tof om te lezen dat het ontbijt mer verse broodjes, croissants en eitjes en zo in de smaak is gevallen. Tot volgend jaar !!!
4 out of 5
by Not Provided from Gavin

Ideal for short stay

Posted Nov 23, 2015 on Hotels
We only stayed for one night as it was a quick business trip. The hotel was basic and run down but it was clean and the staff were friendly, polite and helpful. It was in a great location and easy to find. And although the price reflects the condition of the hotel. It was a bargain
4 out of 5
by Ger from Belfeld

Prima sevice

Posted Sep 10, 2015 on Hotels
Dagje stad en s'avonds dansen in Local
3 out of 5
by Monique from Eindhoven

Eenvoudig hotel

Posted Jun 25, 2015 on Hotels
Ligt in centrum, als je volgende dag toch ontbijt wilt hebben en je bent het vergeten te zeggen, dan heb je pech. Maar op 5m minuten lopen ligt een supermarkt dus je zal altijd wel een ontbijtje scoren. eenvoudig hotel.