Ratings based on 485 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
78% of guests recommend
3.8 Room cleanliness
3.8 Service & staff
3.4 Room comfort
3.4 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Goede prijs voor een eenvoudig overnachting

Posted Nov 21, 2016
Pros: De ligging is fantastisch. Je kan het station zowat aanraken vanuit je hotel. Snelle in en uit check. Voor een stedentrip prima.
Cons: Als er 1 ding zou zijn is de badkamer wel echt aan een renovatie toe. Kleine cabine en slechte kit.
Location: De pizzeria dus en een supermarkt wat verder op in de straat onderin een soort van mini winkelcentrum. Fietsen kun je onder in het station huren.
Voor een stedentrip is dit prima te doen. Persoonlijk zou ik geen ontbijt nemen met alle voorzieningen dichtbij in de Keyserstraat. De pizzeria een paar deuren verder op is Siciliaans en een echte aanrader. Fijn dat er een kleine koelkast op de kamer was. Wel een paar hangers, maar in onze kamer gek genoeg geen kast. Wel hadden wij een fantastisch uitzicht op het station.
Comment from Hotel Management
Nov 26, 2016 by Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager, Hotel Management
Beste gast, Vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide review en natuurlijk ook voor uw bezoek bij ons. Het doet ons veel plezier te horen dat u van uw stendtrip heeft kunnen genieten, met in het bijzonder onze services en onze locatie. Jammer te lezen dat u de badkamer niet volledig naar wens vond. Onze excuses hiervoor. We doen nochtans steeds ons uiterste best om alles up-to-date te houden. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en hopelijk tot een volgende citytrip naar Antwerpen. Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Leonardo Hotel, Antwerp

Posted Nov 20, 2016
Pros: Comfortable and conveniently located.
Cons: Nothing
Location: Good location adjacent to Main Railway Station and only a short walk to the Grote Market.
Have stayed at this hotel on a number on a number of occasions, its comfortable, provides a good breakfast and conveniently located adjacent to the Central Railway Station.
Comment from Hotel Management
Nov 21, 2016 by Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager, Hotel Management
Dear guest, Thank you very much for your review and of course many thank for choosing our hotel once again. We are very glad to read that everything went well again this time, with in particular our breakfast and our location. Thank you once again for your kind review and we hope to see you again soon. Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager
4 out of 5
by A verified traveler from Utrecht

Lekker in het centrum.

Posted Nov 14, 2016
Location: Veel leuke winkels en mooie gebouwen en heerlijke restaurantjes.
Het is een prima hotel. Aardig personeel en het is schoon. Wat ik wel vond is dat de ontbijtzaal een beetje kantineachtig was en niet veel uitstraalde ,aar ontbijt was prima.
Comment from Hotel Management
Nov 20, 2016 by Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager, Hotel Management
Beste gast, Hartelijk dank voor uw bezoek aan ons hotel en voor uw uw aangename feedback. Leuk om te horen dat u van uw verblijf heeft kunnen genieten, met in het bijzonder onze ligging en ons aardig personeel. Jammer om te lezen dat u onze ontbijtzaal wat kantine achtig vond, we zijn helaas afhankelijk van deze ruimte, maar doen steeds ons uiterste best om deze zo comfortabel aan te kleden. In ieder geval onze excuses hiervoor. Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw welkom heten. Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager
4 out of 5
by A verified traveler

Prima hotel voor weekendje Antwerpen

Posted Nov 13, 2016
Pros: Prijs-kwaliteit
Cons: Niets
Ruime kamer voor 3 personen ( junior suite). Ideale ligging direct tegenover centraal station. Vijf minuten lopen tot aan Meier. Goed ontbijt. Ontbijtruimte beetje saai. Vlotte ontvangst en uitcheck.Hebben auto geparkeerd in Diamant parkeergarage direct achter Keyserlei je kunt van daaruit direct via winkelcentrum doorsteken en komt dan tegenover hotel Leonardo op de Keyserlei.Hier wel ruime parkeerplekken.
Comment from Hotel Management
Nov 16, 2016 by Naomi , Hotel Management
Beste gast, bedankt voor uw beoordeling. Het is fijn te lezen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad. Een van onze sterke punten zijn inderdaad onze centrale ligging en ons uitstekend personeel. Onze parking is inderdaad enkel toegangelijk voor kleine tot middelgrote-auto's maar er zijn voldoende andere opties om grotere auto's te parkeren in de buurt. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Naomi Avonds Front office manager.
4 out of 5
by A verified traveler from Groningen

Posted Oct 25, 2016
Location: Goede locatie, vanuit het hotel loop je zo het centrum in
Nette schone kamer, wel warm. Nadeel was dat de wc-deur naar binnen draaide, waardoor lastig was om de wc uit te komen
Comment from Hotel Management
Oct 27, 2016 by Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager, Hotel Management
Beste gast, Hartelijk dank voor het uitschrijven van uw mening en uiteraard ook voor uw bezoek aan ons hotel. Leuk om te horen dat u van uw bezoek heeft kunnen genieten, met in het bijzonder onze locatie en de hygiëne op uw kamer. Bedankt voor de complimentjes. Onze excuses voor de ongemakken op uw kamer. We zullen samen kijken met onze technische dienst of we dit kunnen aanpassen. Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk mogen we opnieuw welkom heten in de toekomst
3 out of 5
by A verified traveler from w

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Posted Oct 21, 2016
Location: Centrale ligging vlakbij centraal station
Prima centrale ligging, vriendelijk personeel. Goede uitvalsbasis voor een citytrip in Antwerpen
Comment from Hotel Management
Oct 25, 2016 by Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager, Hotel Management
Beste gast, Vriendelijk bedankt voor uw bezoek aan ons hotel en voor uw beoordeling. Het doet ons veel plezier te lezen dat u van uw verblijf heeft kunnen genieten, met in het bijzonder onze locatie. Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw welkom heten.
3 out of 5
by A verified traveler

Good location for the station.

Posted Sep 29, 2016
Pros: Good location
Cons: General quality of the room and slightly better housekeeping policy
Location: Central
Sound hotel but parts of it are now a little tired. Too many extra charges for modern expectations such as very high charges for WiFi access. I didn't need air conditioning, but there were some rooms with it again at an extra charge. I would use again, for the convenience of location.
Comment from Hotel Management
Sep 29, 2016 by Mhammad Hach, Hotel Management
dear guest, Thank you very much for choosing our hotel and for your feedback. We appreciate your feedback and we are glad to read you enjoyed our location. Regarding the extra costs for wifi: this is a valid point, and we are currently working on an alternative to offer this free for all of our guests. The aircon we offer for free. Where did you get this information from? Thank you again for your feedback, and we hope to see you again in the near future. Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager
3 out of 5
by A verified traveler

One Night Stay

Posted Sep 9, 2016
Pros: Very convenient for station and city centre. Good public transport.
Cons: Remove wall between bathroom and toilet to make toilet accessible.
Very close to main station so good for travellers. Fan removed slight smell of smoke in a non-smoking room. Full length french doors had loose handles so not possible to tilt them back for ventilation, only full open or full shut. OK for a one-night stand but only one small shelf and a small hanging space for clothes. Limbo dance to squeeze round toilet to get its door open or shut! - don't stay with large friends! Staff friendly and good breakfast.
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Sep 5, 2016 on Hotels
WiFi is not free. It's insane!
Comment from Hotel Management
Sep 12, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear guest, Thank you for staying with us and sharing us your feedback. We are glad to hear that you've enjoyed your stay, with exception of the WiFi. We understand this issue and we are currently looking for a solution to make this free to all of our guests. Once again thank you for your review and we hope to see you again in the future. Mhammad Hach-Abdeselam Operations Manager
3 out of 5
by A verified traveler

Great location, no AC and no free WiFi

Posted Aug 31, 2016 on Hotels
Great location, right in front of the train station. But room has no AC, and wifi cost extra.
Comment from Hotel Management
Sep 5, 2016 by General Manager, Hotel Management
Dear guest, thank you for your review. We appreciate that you have taken the time to share your experience with us. For the Wi-Fi we are currently searching for an alternative to be able to offer it for free in the near future. In the meanwhile you can become a member of our loyalty program completely free. This will provide you with Wi-Fi from your 2nd stay. We do have some rooms with AC but only in a part of the hotel. You can always put in a request for that with your next reservation. Kind regards, Naomi Avonds FOM