Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
5.0 out of 5
100% of guests recommend
5.0 Room cleanliness
4.9 Service & staff
4.7 Room comfort
5.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by MARIANA from Buenos Aires

Un lugar y gente maravillosa que deben conocer!!

Posted Oct 5, 2015 on Hotels
fui a este bed and breakfast curiosa por los comentarios que otros viajeros han escrito y la verdad que superó mis expectativas! Un verdadero sueño! Paola y Maurizio, sus dueños ,en verdad te hacen sentir en casa!! A la noche te cocinan comida tipica de Liguris,exquisita, pues paola es chef! La vista que tiene el comedor a la bahia de La Spezia es espectacular.El entorno de la casa es realmente maravilloso !Hubiera deseado poder quedarme mas dias pues son unos anfitriones maravillosos!
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Beate

Spätsommer in Ligurien

Posted Sep 15, 2015 on Hotels
Wir hatten eine schöne Zeit bei bestem Service und super Wetter. Die Unterkunft ist absolut weiter zu empfehlen. Die Gastgeber sind sehr freundlich, sprechen allerdings nur italienisch. Das angebotene Abendmenü für 25 Euro ist phantastisch. Die Aussicht beim Frühstück und Abendessen auf den Hafen von La Spezia ist traumhaft.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Clément from Nantes

Des propriétaires charmants pour un lieu charmant

Posted Sep 3, 2015 on Hotels
Super séjour chez Paola et Maurissio ! La vue sur La Spezia le matin au petit déjeuner, super ! A 10 minutes en voiture de La Spezia. Pour visiter les Cinque Terre c'est juste parfait. Et pour les fans des équidés un joli cheval de race vous offrira de l'amour. A recommander.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Marina from Marseille

Posted Aug 28, 2015 on Hotels
Maurizio et Paula sont des hôtes parfaits. Toujours disponibles et plein de bons conseils. Je retournerai avec grand plaisir passer de nouvelles nuits dans ce cadre parfait
5 out of 5
Recommended
for Couples
by Tim from Hechtel, België

B&B op topniveau

Posted May 19, 2015 on Hotels
Top verblijfadresje om Cinque Terre en omgeving te ontdekken. Je wordt door de eigenaars van deze B&B behandeld als echte vrienden. Gelegen vlakbij La Spezia, buiten de grote toeristendrukte kan je hier bekomen van de drukte en lekker relaxen bij het zwembad of op je terras. Probeer ook zeker het diner bij de B&B. Paola kookt de heerlijkste gerecht aan een kleine prijs. Je hebt wel een eigen wagen nodig om de B&B te bereiken.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted May 16, 2015 on Hotels
5 out of 5
Recommended
for Everyone
by A verified traveler from E

een super verblijf bij Paula en Maurizio.

Posted Apr 30, 2015
Pros: de locatie, in de bergen en toch centraal voor vele uitstapjes. en, je voelt je er welkom.
Location: wandelingen in Cinqueterre en steden-tripjes, Genua en Lucca o.a. met een boot vanuit La Spezia en vele restaurantjes voor spijs en drank.
we hebben een gastvrije ontvangst en verblijf bij Paula en Maurizio gehad. het ontbijt, de kamer en de moeite die dit echtpaar doet om het de gasten naar de zin te maken was super.
5 out of 5
Recommended
for Couples
by SONIA from valenciennes

Magique

Posted Apr 22, 2015 on Hotels
Très bel établissement, rien à redire très propre, beaux paysages, hotes plus qu accueillant, piscine parking tout est conforme au descriptif Paola et Maurizio sont aux petits soins pour nous paola peut vous preparer le repas du soir ( nous y avons mangés trois fois et à chaque repas tout etait parfait je dirais même très copieux) Maurizio nous à fait decouvrir son potager et les lieux autours Je vous conseille cet établissement les yeux fermés, nous y retournerons certainement
5 out of 5
Recommended
for Couples
by A verified traveler from Veldhoven

Klein paradijs als basis in een boeiende omgeving

Posted Sep 26, 2014
Pros: Huis en omgeving zijn zeer overdacht vormgegeven waarbij veel aandacht is besteed aan de inrichting die leidt tot een rustige comfortabele sfeer.
Cons: Het lukt ons niet nog verbeteringen tot te voegen.
Location: Deze super locatie is wat lastig te vinden en ligt in een vrij eenvoudige directe omgeving naast een puur Italiaans plaatsje met weinig toeristen.
Op een heuvel met uitzicht op de baai van La Spezia, vooral 's avonds een schitterend gezicht, ligt het agriturismo van Paula en Mauricio. Een groot huis met allerlei voorzieningen tot in de puntjes verzorgt, maken deze locatie tot een ideale uitvalsbasis. De kamers zijn zeer netjes en met veel smaak ingericht. In de buitenruimte zijn allerlei zitjes vormgegeven, al dan niet nabij het zwembad. Hoogtepunt vormt het kleinschalige diner 's avonds dat op het buitenterras plaats vindt in een geweldige Italiaanse setting en een schitterend uitzicht. Paula en Mauricio verzorgen het fantastische diner, waarbij de eigen restaurantervaring meteen duidelijk wordt! Alles wordt zelf bereid vanuit de ervaring van hun eigen osteria. Ook bij het ontbijt komt dit weer terug!
5 out of 5
Recommended
for Families
by Dom et Chist from Bourgogne France

Lucie sol golfo

Posted May 2, 2014 on Hotels
Une très bonne adresse. Cuisine super de Paola. Mauricio se met aussi en quatre pour vous aider quel que soit votre demande. Piscine pour tous, le cheval Vicky pour les enfants, et une vue sur toute la baie de La Spezia sont des atouts supplémentaires pour la maison.