Ratings based on 134 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.8 out of 5
100% of guests recommend
3.9 Room cleanliness
3.7 Service & staff
3.9 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by A verified traveler

Toppen!

Posted Apr 5, 2016 on Hotels
Jättebra med bricka vid frukostbuffén. Hjälpsam personal. Fint äventyrsbad och fantastisk sauna-world. Centralt läge, nära till allt.
3 out of 5
by Vegar from Trondheim

Bra hotel og gode fasiliteter, trenger oppgraderin

Posted Mar 28, 2016 on Hotels
helt OK! Bra hotel,men trenger nå en oppgradering! Begynne å bli litt slitt, rommene og møbler senger etc! Veldig irriterende damen i høyttaler fra togstasjonen som begynner kl 06.30 om morgenen!!! Høylytt!
2 out of 5
by Katarina from Lidingö

Posted Mar 24, 2016 on Hotels
Generellt är det ett slitet hotell med låg standard. Rummen har gamla, slitna o fläckiga möbler. Badrummet är stort men med väldigt låg standard. Trots att vi begärt allergi rum (djurfritt) och talat med hotellet vid fyra (4) tillfällen om det för att säkerställa att det inte fick missas så var rummet dammigt och smutsigt. Tyvärr även sängen. Svaret blev "Vi byter rum och du ska få ett som är rent och där det def inte varit djur" Erkänner att jag blev väldigt förvånad eftersom det var ett sånt rum jag begärt från början! Hotellet generellt behöver en ansiktslyftning. Lite nya mattor o möbler i lobbyområdet har lyft intrycket. Frukostmatsalen är som en skolmatsal. Stor, mycket som är slut och allmänt rörig. När sen en människa utklädd till en stor björn ala "Bamseklubben" känns det bara för mycket. Avsaknaden av lokala och eko produkter är stor. Slutklämmen när vi bad om hjälp med att beställa taxi blev "Ni får ringa själva. Det finns en telefon vid ytterdörren". Då stod det tre personer bakom disken men inga andra kunder! Ja, de finns en del att förbättra. Vi var i Åre för att utvärdera hotell och lokaler inför en stor kommande konferens. Holliday Club kommer inte bli vårt val.
2 out of 5
by sara from Nacka

En helg i mars

Posted Mar 22, 2016 on Hotels
Frukosten är en stor besvikelse, det mesta som serverades var halv eller helfabrikat. Saknade lokalproducerade varor, kaffet blaskigt. Inget var ekologiskt. Detta räknar man inte med när det är en 4 stjärnigt boende. Efter spa-behandlingen beställde vi ett glas Champagne men tyvärr fick vi Prosecco, som i och för sig är väldigt god, men man vill gärna ha det man beställer. Hotellet har fler enkelsängar på sina rum än dubbelsängar vilket är synd. Personalen var trevlig och tillmötesgående.
3 out of 5
by Nick from London

Overall, fine

Posted Mar 15, 2016 on Hotels
Hotel is fine. Nothing really to write home about - just ok. Prob good for families as also a pool and spa. Reception friendly but not very slick service. Location is its big down point as away from Åre centre and à bit of a walk - especially if you are skiing
4 out of 5
by Christian

This traveler left a rating score only Posted Mar 7, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 17, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Feb 11, 2016 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Feb 6, 2016 on Hotels
Bra hotel. Mycket bra läge. Fin service. Återkommer gärna.
4 out of 5
by Erik

This traveler left a rating score only Posted Jan 24, 2016 on Hotels