Ratings based on 74 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.0 out of 5
62% of guests recommend
3.6 Room cleanliness
3.4 Service & staff
3.2 Room comfort
3.0 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
2 out of 5
by A verified traveler

Rekommenderar inte

Posted Aug 24, 2016
Många asylsökande vuxna med sina barn som bor där. Lite stökig på kvällarna när dem börjar laga sin mat (luktar lamm i korridoren) samt på frukost - pratar högt, vänder på varenda bulle, bröd skviva innan dem väljer dessa dom vill ha; tar mat med sig på rummet/ allmänt köket och lagar själva. Annars ganska lätt att ta sig till centrum, nära till olika restauranger, kostnadfree parkering och kylskåpet på rummet. Luftkonditionering funkar ej :(
3 out of 5
by A verified traveler from London

Very good budget hotel.

Posted Jun 5, 2016
This is a good budget hotel. Clean and comfortable rooms. Good breakfast. As we stayed on ground floor we could not open our windows so would have benefited from air conditioning in the room. The hotel is about a 10-15 minute walk along uneven path and close to the dual carriageway.
4 out of 5
by Jan from Sundsvall / Sundsbruk

Hotellet med dom fina egenskaper

Posted May 24, 2016 on Hotels
Träffade min kära bror som bor i Stockholm . Jag kommer själv härifrån . Besökte mina käras grav och min dotter var med.hotellet är prisvärt och har en enkel och fin service som passar mig.
4 out of 5
by FRANCOIS from Paris

Accueil très chaleureux

Posted May 23, 2016 on Hotels
Accueil très chaleureux qui fait oublier le quartier (zone de fret) où se situe l'hôtel. Le tramway est à proximité, ce qui est très pratique.
3 out of 5
by Glenn from Sundsvall

Bra hotell

Posted Apr 29, 2016 on Hotels
Frukosten var utmärkt. Där fanns allt jag ville ha inklusive Espresso som jag ofta får betala extra för. Hotellet var lite väl utanför, men lugnt och ostört. Trevlig personal bakom disken. Hotellet får 3+
Comment from Hotel Management
May 18, 2016 by Tomas, Hotel Management
Hej Glenn, Kul att du trivdes hos oss och uppskattade frukosten. Tack för de fina kommentarerna gällande vår personal! mvh Tomas
2 out of 5
by Anneli from Oskarshamn

Posted Apr 19, 2016 on Hotels
Skön säng, synd att brandlarmet gick.
Comment from Hotel Management
May 18, 2016 by Tomas, Hotel Management
Hej Anelli, Kul att du uppskattade vår säng. Ber om ursäkt för falsklarmet, det är väldigt tråkigt när vissa gäster inte kan respektera att vi är ett rökfritt hotell. mvh Tomas
3 out of 5
by Andreas

This traveler left a rating score only Posted Mar 22, 2016 on Hotels
3 out of 5
by Milan

Posted Mar 4, 2016 on Hotels
Comment from Hotel Management
May 14, 2016 by Tomas, Hotel Management
Hej Milan, Thank you for your review. Best regards Tomas
1 out of 5
by A verified traveler

もう泊まりたくない

Posted Dec 11, 2015 on Hotels
Do Not Disturbのサインをかけていたにも関わらず、ハウスキーピングの人が勝手に入ってくる(ドアにチェーンなどはない)。 部屋のサイズは日本の一般的なビジネスホテルよりはるかに狭い。 滞在中、同じホテルに泊まっている移民の人達の喧嘩があり警察が来る騒ぎがあった。 6泊目にも関わらずオーナーが玄関のドアにもたれながらタバコを吸っているので嫌だなと思いながら、ホテルに入ろうとしたら、ここに泊まっているのか?鍵を見せろなど客の顔を全然覚えていないようだ。 1時にチェックアウトできるとチェックアウト前日に言われたので、そのようにお願いしたが、チェックアウト当日11時にタイ人のおばさんが、もうチェックアウトだと言ってきて、前日の人からきちんと伝わっていなかったようだ。 もう午後すぐに次の客が入ると言われ結局、急かされてチェックアウトしたものの、誰も来る気配はなかった。
4 out of 5
by A verified traveler

Posted Dec 10, 2015 on Hotels
Comment from Hotel Management
Mar 26, 2016 by Tomas, Hotel Management
Hej, Tack för att du tog tiden att betygsätta hotellet! mvh Tomas