Ratings based on 31 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.4 out of 5
33% of guests recommend
4.5 Room cleanliness
4.5 Service & staff
4.2 Room comfort
3.9 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
5 out of 5
by Not Provided

This traveler left a rating score only Posted Feb 23, 2016 on Hotels
5 out of 5
by Henrik from Uppsala

Great experience

Posted Aug 28, 2015 on Hotels
The hotel was very nice with an excellent view over Bad Gastein. Only a short walk to the city center and waterfall. The room was clean and we received good advices about daily trips. We would love to stay there again.
3 out of 5
by Måns from Stockholm

Bra valuta för pengarna

Posted Aug 23, 2015 on Hotels
Enkelt men prisvärt hotell, en liten promenad från centrala Bad Gastein. Personalen var vänlig och hjälpsam. Gratis internet som funkade utmärkt. Frukosten okej, fint att frukostvärdinnan kom ihåg våra individuella önskemål efter någon dag och fixade allt utan att man behövde be om det.
Comment from Hotel Management
Oct 24, 2015
Thank you for your Feedback -please note we are a Pension (Bed& Breakfast )and not a Hotel but we want to offer much more in one of the best Location´s in Bad Gastein.
5 out of 5
by Fayez from SAUDI ARABIA

موتيل أوصي به

Posted Aug 18, 2015 on Hotels
الموتيل غرفه واسعة جدا وقريب من الشلالات و الأماكن السياحية الآخرى و مريح مقارنة بسعره وكذلك بأنه ثلاث نجوم و الموتيل تملكه عائلة وهي القائمة على كل شيئ فيه مما يعطيك جو عائلي وحرص على تقديم أفضل خدمة للنزيل
5 out of 5
by Jonny from Landskrona

Boende i Bad Gastein

Posted Aug 14, 2015 on Hotels
Perfekt boende för dig som ska besöka Bad Gastein och vill vakna till underbar utsikt och nära till det mesta. Vi förlängde vår vistelse från 5 nätter till 7 eftersom vi trivdes så otroligt bra hos familjen Berger på deras Villa Anna. En stig leder dig ner till byn. Den är belyst och inte så brant. Närhet till mycket bra vandringsleder som familjen gärna tipsar om. Du blir vänligt och trevligt bemött och de talar både tyska och en bra engelska. Vi bodde i rum nummer 18 som nog har den vackraste utsikten i 2 väderstreck. Du har det härliga stora vattenfallen i blickfånget. Nere i frukostrummet kan du köpa något att dricka i kylen dygnet runt. Här finns mineralvatten, Coca-Cola Cola, vin öl mm till pris som inte överstiger de i butikerna. Om du vill prova att bada i det berömda vattnet när du besöker Bad Gastein så vill jag tipsa om att just detta boendet är ett av de 2 ställen som har kvar sitt bad med radonvatten som är välgörande,speciellt för dig med värk. Nu kostade det 13 euro men vet inte om det alltid är samma pris. Allt är rent och bjuder på en genuin österrikisk känsla. Trädgården är fantastisk och även den bjuder på en otrolig utsikt. Isabell är en mycket gullig värdinna som bjuder på det där lilla extra som gör att du känner dig som en i familjen. Både jag och min man blir lätt rastlösa om vi är på samma plats en längre tid med här får du ett lugn och dessutom bjuder naturen på så mycket.
4 out of 5
by anwar from Kuwait

Nice but

Posted Aug 11, 2015 on Hotels
Nice place put gives a feeling like you're sharing a house with a family more than a hotel
4 out of 5
by Johnny from Värnamo

Very nice hotel

Posted Aug 4, 2015 on Hotels
Very nice hotel and great staff. Good breafast.
5 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Jul 21, 2015 on Hotels
4 out of 5
by A verified traveler

Genuint boende!

Posted Jul 8, 2015 on Hotels
Jättefint genuint boende med perfekt läge för sommarsemester. Frukosten var superb och hotellvärdinnan hur gullig o hjälpsam somhelst! Lugnt läge.
5 out of 5
by Danny from Frederikshavn

Billigt og Godt !!!!!!!

Posted Mar 10, 2015 on Hotels
ældre hyggeligt hotel, med en meget fin service og meget flink personale, og så er det utrolig billigt at bo der