Ratings based on 11 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
3.5 out of 5
3.1 Room cleanliness
3.5 Service & staff
3.0 Room comfort
3.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

This traveler left a rating score only Posted Sep 8, 2015 on Hotels
4 out of 5
by Per-Anders

Bra och enkelt boende i Italien

Posted Jul 12, 2015 on Hotels
La Serra är väldigt enkelt, men fungerar och är prisvärt. Var tredje gången vi var där. Lägenheterna är slitna och behöver renovering (lite 70-tals stil), speciellt kokplattorna (två stycken) som tog långtid på sig att bli varma. Det gör det svårt att laga mat till många. Å andra sidan kan man äta mycket grönsaker och kallskuret i Italien. Finns affär utanför området med fantastisk mozzarela. Stället är trivsamt att vara på med egen strand och poolområde.
3 out of 5
by KolmeKertaaKäynyt from Finland

Ranta nostaa pisteitä!

Posted Aug 21, 2014 on Hotels
Villaggio La Serran vahvuus on sen ranta. Hiekka on ihanan pehmeää (kuumaa!) ja vesi on puhdasta. Valitettavasti aurinkotuolit ovat todella kalliit vuokrata. Plussaa tuovat myös hyvät ravintolat ja kauppa La Serran läheisyydessä, hintataso niissä hyvin kohtuullinen. Huoneet ovat viihtyisät, saimme vasta remontoidun huoneen, jossa oli helppo itse kokkailla, siisti suihku ja hyvä sänky. La Serran ohjelma toistaa itseään joka ilta, mutta heti sen ulkopuolella oli mukavasti musiikkitarjontaa lähes joka ilta. Suosittelen kyseistä kaupunkia, Baia Domiziaa, en niinkään juuri tätä majoitusta.
3 out of 5
by A verified traveler from D-Baden-Württemberg

Kl. Reihenbungalow mit kl. Terasse

Posted Aug 21, 2014
Pros: Der Service an der Rezeption, alle sprachen gut deutsch!
Cons: Klimaanlagen einbauen, und die Lämemision vor der Anlage zeitlich begrenzen bis 24h
Location: Günstige Ausflübe mit der Bahn Geführte angebotene Ausflüge spazieren in den Nachbarort
Aufenthalt vom 2.8.-16.8.2014, nur 3Min Fußweg zum Strand, sauber mit ausreichend Liegeplätzen. Vorhandene Liegestühle, je 2 mit Sonnenschirm zum Mieten, war uns zu teuer. 1Tag 26€, 7 Tage 140€ und wir waren zu dritt. Daher kauften wir 2 Sonnenschirme für 25€. Das Meer war warm, bis zum frühen Nachmittag gut zum Schwimmen, danach stärkerer Wellengang. An den letzten 2 Tagen hohe Wellen, kein Schwimmen möglich. Man konnte im sauberen Pool gut schwimmen, allerdings nur mit Badehaube, was ich lästig empfand. Abends spazierten wir meist nach Baia Domizia, dem Nachbarort ca.20Min. Die Lebensmittelpreise und Restaurant-Preise waren relativ teuer, ausser Pizza war günstig. Ich habe einige Male gekocht, für kleine Mahlzeiten ging das, auf dem 2-Platten-Herd. Das Klima war herrlich, der Pinienwald spendete guten Schatten und insgesamt war alles erstaunlich grün. Belastend war der nächtliche Krach bis ca.2h morgens: sehr laute Livemusik, Kindergeschrei und Feuerwerksraketenabschüsse vom benachbarten Club. Da es sehr heiss war,keine Klimaanlage vorhanden, konnte man nur bei offenen Fenster schlafen. Es kamen Ameisenkolonnen in Haus, die nur mit Giftspray zu bekämpfen waren. Es wurden Ausflüge angeboten, am Ausflug nach Popej,Vesuv,Neapel waren wir dabei, es hat uns gefallen, es war jedoch teuer, da alle Eintritte und Essen zusätzlich zu bezahlen waren. Das Bahnfahren ist sehr günstig.
2 out of 5
by A verified traveler from Duivendrecht

Moest wel een nieuw appartement nemen

Posted Aug 8, 2014
Pros: het restaurant
Location: geen dat is er niet , het privé strand moesten wij strandbedjes huren voor 26 euro per dag
Het genen wat wij geboekt hadden was niet zo als de website aangeeft dit heb ik door gebeld aan Expedia 18-7
3 out of 5
by Jesper from Danmark

Skøn afslapning

Posted Jul 28, 2014 on Hotels
Alt i alt dejligt. Skønt resort med en dejlig strand og lækker pool. Baia Domizia er dog totalt uinteressant, og man bør have bil med, hvis man ønsker at opleve noget udover afslapning, sol og strand. Til gengæld er der masser at køre ud og se (ex. kongeslottet i Caserta, marked i Sessa Aurunca, Gaeta, Montecassino, Sperlonga, Napoli området med Vesuvio mv., sejltur til Ponza og meget andet). Guideteam med forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Lejlighederne er noget slidte, men de fungerer fint. Mange skandinavere og flere guider taler svensk. Bemærk at det koster ekstra at benytte stranden til gengæld får man fast liggestol, forskellige aktiviteter og vel nok det pæneste stykke strand i området. Ugentlig rengøring mod betaling ellers er rengøring op til en selv.
4 out of 5
by Вадим from Минск

Парк и пляж

Posted Sep 2, 2013 on Hotels
Очень комфортный пляжный отдых в сосново-эвкалиптовой тени огромного парка.
5 out of 5
by Jesper from Danmark

Skøn Oase

Posted Aug 5, 2013 on Hotels
Vi havde en fantastik uge på La Serra. Stranden og poolen er helt i verdensklasse og atmosfæren og personalet (animation team) er helt i top. Lejlighederne er lidt slidte, men rummelige - og de fungerer upåklageligt. Der må påregnes larm fra poolområdet fra 21.30 til 24.00, hvor der er forskellig underholdning med høj musik. Vi syntes det var dejligt med de forskellige aktiviteter. Baia Domizia er ikke nogen speciel hyggelig by, men der er mange gode muligheder for at køre på skønne udflugter fra stedet, og du har alt hvad du kan ønske dig på resortet. Alt i alt var vi ovenud tilfredse, og kommer meget gerne tilbage!
4 out of 5
by Bergli from Norge

OK

Posted Jul 31, 2013 on Hotels
Barnevennlig og fin strand ,basseng og restaurant. Men det er ikke air-condition noe som burde vært en selvfølge og som gjør at vi ikke drar dit igjen, tross mye bra.
3 out of 5
by Paul from Oslo

Ikke akkurat hotel

Posted Jul 21, 2013 on Hotels
Det kommer ikke tydelig frem i beskrivelsen at dette ikke er hotel, men leieligheter som stort sett går til svenske gruppereiser. Omgivelsene er rene og vakre og veldig barnevennelige. Leilighetene er små, tette og klamme, men helt ok. Du må regne med en del tilleggsutgifter, selv om det står i informasjonen at noen av disse er inkludert (fikk forklart at det gjelder kun gruppereisenede) - som solsenger, minigolf, etc. Badehettepåbud i bassengene var også litt rart, og og en ekstrautgift siden vår familie på fem ikke hadde medbragt... For oss var støyet det mest slitsomme. Høy musikk i poolbaren frem til 24.00 og tre stykker med hver sin mikrofon som hele tiden prøver å skape stemning... Klarte ikke høre mine egne barn snakke under lunsjen. Men vi var sikkert ikke målgruppen.