Ratings based on 116 Verified Reviews

They paid and stayed. We double-checked.
4.1 out of 5
96% of guests recommend
4.4 Room cleanliness
4.3 Service & staff
4.0 Room comfort
4.1 Hotel condition
Expedia Verified Reviews
They paid and stayed. We double-checked.
3 out of 5
by A verified traveler

Zimmer zum Hof

Posted Jun 6, 2016
Pros: Das Personal am Empfang
Location: Hotel ist nichts für Städtereisende , da Ausserhalb.
Bei der Buchung sollte man drauf bestehen ein Zimmer zum Hof zu bekommen. Nachtruhe ist nicht in Zimmern zur Straße. Der Straßenverkehr vor dem Hotel ist recht laut .
4 out of 5
by A verified traveler

Fint hotell nær sentrum

Posted Apr 18, 2016
Stille, fredelig område. Lyst og trivelig rom. Renhold utmerket. God frokost.
4 out of 5
by Rene from Copenhagen

God kvalitet til prisen

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Vi havde et kort ophold på 2 dage, hvor vi fik et godt indtryk af hotellets faciliteter. Gode senge, lækker morgenmad, tv og wifi og indkøbsmuligheder tæt på.
4 out of 5
by mats from Halmstad

Påsk i kiel

Posted Mar 29, 2016 on Hotels
Lite utanför centrum ligger detta hotell, bra bussförbindelser in till centrum 5 euro eller taxi för 12. Bra parkering i hotellets källare mot avgift på 7 euro per dygn, kanonfrukost och trevlig personal. Bra restaurang (alte mühle) med god mat ligger på gångavstånd.
4 out of 5
by A verified traveler from köln

Posted Mar 15, 2016
Hotel war gut für Ausflüge ins Umland. Personal war sehr freundlich und das Frühstück war sehr gut. Hotel ist zu empfehlen.
4 out of 5
by Stephan

Ruhiges Hotel in guter Lage

Posted Mar 15, 2016 on Hotels
Gut gelegenes Hotel mit Sportboothafen in der Nachbarschaft und einigen Geschäften und Restaurants. Gute Parkplatzmöglichkeit im Umfeld.
4 out of 5
by Michael

Posted Feb 26, 2016 on Hotels
Dejligt hotel. God service, ligger et godt stykke fra centrum.
3 out of 5
by Brian from København

Weekend ophold

Posted Feb 24, 2016 on Hotels
Værelset virkede ufærdigt(kaffe/te faciliteter og køleskab manglede), balkonen manglede, baren var lukket på grund af renovering
4 out of 5
by Doreen

Wiederholt da

Posted Feb 10, 2016 on Hotels
Für 2nächte reicht es, das Bett ist extrem unbequem
4 out of 5
by Not Provided

Posted Dec 9, 2015 on Hotels
I skriver der er gratis parkering det er der også hvis man kan finde en rundt i sidegaderne for på hotellet koster det og foran hotellet er der parkometer